۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرونا همانند آنفلوانزا یک بیماری عادی اعلام خواهد شد

  • کد خبر: ۱۰۱۹۶۲
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
کرونا همانند آنفلوانزا یک بیماری عادی اعلام خواهد شد
اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا گفت: رهبران سیاسی استرالیا با مشاوره کارشناسان بهداشتی درصدد اعلام مرحله جدید زندگی با ویروس کرونا مانند آنفولانزا در این کشور هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روز پس از برگزاری جلسه کابینه دولت با رهبران فدرال استرالیا، «اسکات موریسون» نخست وزیر این کشور صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که کشورش به "مرحله دی" از برنامه اقدام ملی به همه گیری ویروس کرونا رسیده است. 

او در ادامه افزود: «فرودگاه ها دوباره باز می شوند، پروازهای بین المللی از سر گرفته می شوند و معافیت هایی برای قرنطینه افرادی که به کشور باز می گردند وجود دارد. بنابراین ما به "مرحله دی " بسیار نزدیک شدیم.» 

با این وجود به گفته موریسون مقامات سیاسی این کشور خواستار لغو انزوای افرادی که با مبتلایان به ویروس کرونا در ارتباط بودند می باشند و در این باره در حال مشورت با کارشناسان بهداشتی هستند. 

اسکات موریسون که دولت محافظه کارش انتخابات ماه مه (اردیبهشت) را نیز در پیش رو دارد، قوانین انزوایی را موجب بروز مشکلات برای کارمندان و کسب و کارها در این کشور عنوان کرد و افزود:«ما معتقدیم اکنون به مرحله دی بسیار نزدیک هستیم و تنها چندین استثنا وجود دارد. باید به یاد داشته باشیم معنای مرحله دی  زندگی با این ویروس مثل زندگی با ویروس آنفولانزا می باشد.  

برپایه این گزارش نخست وزیر استرالیا گفت که غرب این کشور و نواحی شمالی آن در اعلام لغو محدودیت های کرونایی از مناطق شرقی یک ماه عقب تر می باشند.

مقامات بهداشتی در «نیو ساوث ولز» پرجمعیت ترین ایالت این کشور، این هفته  از افزایش مبتلایان به ویروس جهش یافته «اومیکرون» خبر دادند همچنین هشدار دادند ممکن است موارد روزانه ابتلا به این ویروس تا پایان ماه از آخرین آمار گزارش شده که حدود ۱۵ هزار نفر است به ۲ برابر برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->