نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد
سرخط خبرها

سایت‌های رسمی رژیم صهیونیستی مختل شد | سایت موساد و نخست وزیری اسرائیل از دسترس خارج شد

  • کد خبر: ۱۰۲۲۵۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۴
سایت‌های رسمی رژیم صهیونیستی مختل شد | سایت موساد و نخست وزیری اسرائیل از دسترس خارج شد
سایت‌های رسمی متعلق به رژیم صهیونیستی از دقایقی پیش دچار اختلال شده و از دسترس خارج شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان خبر دادند، دسترسی کاربران رسمی و دولتی به این سایت‌ها قطع شده و حتی وزرا نیز قادر به ورود نیستند.

این رسانه‌ها از اختلال تمامی سایت‌های مربوط به وزارتخانه‌های مختف اسرائیلی سخن می‌گویند، در حالی که مسئولین این رژیم تاکنون در این رابطه سکوت اختیار کرده و رسانه‌ها هم علتی برای آن اعلام نمی‌کنند.

شبکه تلویزیونی اسرائیلی کان با تایید این خبر از این حادثه به عنوان فروپاشی سایت های وزارتخانه‌های اسرائیل نام برد و تاکید کرد هنوز امکان دسترسی به این سایت ها امکان پذیر نشده است.

پایگاه عبری زبان buzznet هم در این رابطه نوشت، کاربران اسرائیلی مشکلات زیادی در باز کردن صفحات داخلی دارند و سایت‌‌هایی همچون سایت پست اسرائیل و پیشخوان دولت gov.il برای مدتی از دسترس خارج و اکنون نیز دسترسی به آن با دشواری صورت می‌پذیرد.

این رسانه ادعا کرد، تهاجم سایبری صورت گرفته همزمان با افزایش تنش و تقابل بین ایران و اسرائیل مسئله‌ای قابل تامل است.

پایگاه عبری زبان srugim هم در گزارشی اولیه ضمن تکرار ادعای حمله سایبری هکرهای ایرانی نوشت: تمامی سایت‌های الکترونیکی مربوط به پیشخوان دولتی در اسرائیل همزمان با هم شامگاه دوشنبه فروپاشیده و از دسترس خارج شدند.

به اعتراف این رسانه تمام سایت‌ها رسمی اسرائیل همزمان با یکدیگر از دسترس خارج شده‌اند و کاربران تاکید دارند، امکان دسترسی به آنها را از دست داده‌اند.

به نوشته این رسانه صهیونیستی، هنوز هیچ اطلاعاتی در رابطه با اینکه آیا این یک اختلال بوده یا یک حمله سایبری وجود ندارد و هیچ یک از مسئولین حاضر به اظهار نظر در این رابطه نیستند.

هاآرتص هم بعد از حدود یک ساعت سکوت در صدر صفحه اول تارنمای خود از احتمال حمله سایبری به اسرائیل سخن گفت و نوشت، امشب اکثر سایت‌های دولتی از وزارت امور داخلی گرفته تا بهداشت و دادگستری و رفاه و حتی سایت دفتر نخست وزیری اسرائیل نیز دسترس خارج شده است.

این رسانه عبری زبان به نقل از یک منبع امنیتی اسرائیلی خبر داد اسرائیل مورد تهاجم بزرگ و گسترده سایبری قرار گرفته است.

این منبع به هاآرتص خبر داد، بعد از وقوع این تهاجم نهادهای پدافندی و مقر مرکزی سایبری به حال آماده باش در آمدند تا حجم زیان‌ها را ارزیابی کنند.
در همین حال نگرانی‌ها از هدف قرار گرفتن سایت‌های راهبردی و زیربنایی اسرائیل همچون برق و آب هم وجود دارد و ارزیابی‌ها در مورد احتمال هدف قرار گرفتن آنها مورد بررسی قرار می‌گیرند.

این منبع تاکید کرد تمام سایت‌‌هایی که با پسوند gov.il. مورد تهاجم قرار گرفته‌اند که تمامی سایت‌های دولتی و رسمی اسرائیلی به جز وزارت جنگ در قالب آن قرار می‌گیرند.

یک منبع آگاه در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی هم به هاآرتص خبر داد: این بزرگترین حمله سایبری است که علیه اسرائیل صورت می‌پذیرد و ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهند که یک دولت یا یک سازمان بزرگ پشت این تهاجم قرار دارد.

این منبع بدون اشاره به میزان تلفات وارد شده  در این حمله گفت در حال حاضر امکان اعلام اطلاعات بیشتر وجود ندارد.

معاریو نیز در خبری تاکید کرد تمامی سایت‌های رسمی اسرائیل در حالی از دسترس خارج شدند که هنوز مشخص نیست چه فرد یا افرادی عاملان این اقدام هستند.

پایگاه عبری زبان ice که یک رسانه تخصصی در حوزه سایبری است هم خبر داد، اطلاعات شخصی بسیاری از افراد در سایت‌های رسمی وجود دارد و در حال حاضر مشخص نیست تا چه میزان این اطلاعات به دست هکرها افتاده است.

گفتنی است رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند به دلیل وسعت بسیار زیاد این تهاجم، وزارت جنگ اسرائیل هم وارد این پرونده شده است و واحد دفاع سایبری ارتش اسرائیل نیز برای کمک به ارزیابی ابعاد این تهاجم خارق العاده به بقیه نهادهای اسرائیلی کمک می‌کند.

تل لیو رام خبرنگار و کارشناس نظامی روزنامه معاریو  در این رابطه در توئیتر خود نوشت، آنچه که تاکنون می دانیم آن است که تهاجم سایبری علیه سایت های رسمی  اما غیر امنیتی انجام گرفته است، با این حال ما در مراحل اولیه این تهاجم هستیم و فعلا دوره ارزیابی را پشت سر می گذاریم.

ادعای این خبرنگار در حالی مطرح می شود که فعالان فضای مجازی با انتشار لینک سایت موساد در فضای مجازی از خروج این سایت از دسترس مخاطبان خبر دادند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->