۳۳ هکتار از بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد فردا سه‌شنبه (۱۴ مهر ۱۴۰۵) افتتاح خواهد شد

  • کد خبر: ۴۵۰۱۲۴
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
شهردار
شهردار مشهد مقدس از افتتاح و بهره‌برداری حدود ۳۳ هکتار از کلان‌پروژه بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در شهرک شهید رجایی خبر داد و گفت: این بخش از بوستان شامل رینگ پیرامونی و بوستان خطی، باغ رویش و فاز نخست باغ ورزش است که با هزینه‌کرد بیش از ۵۳۷ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده و فردا سه‌شنبه (۱۴ مهرماه) افتتاح خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در این خصوص اظهار کرد: بوستان کرامت به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم شهری با مساحتی بالغ بر ۷۳ هکتار در شهرک شهید رجایی و محدوده منطقه ۶ طراحی و برنامه‌ریزی شده و در حال حاضر عملیات اجرایی آن به‌صورت فازبندی در حال انجام است.

وی افزود: بوستان کرامت با ساختار ترکیبی مفهومی و چندعملکردی «هشت باغ» طراحی شده و می‌تواند الگویی از توسعه پایدار شهری در شرق مشهد باشد؛ پروژه‌ای که با ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، شرق مشهد را به یکی از قطب‌های مهم فضای سبز، اجتماعی و رویدادمحور شهر تبدیل خواهد کرد.

قلندر شریف بیان کرد: این مجموعه به‌صورت چندعملکردی و با تنوعی از فضا‌ها و فعالیت‌ها طراحی شده و خدمات متنوعی از جمله ورزش عمومی، ورزش حرفه‌ای، کشاورزی شهری، فرهنگ و سلامت، تفریح، گردشگری و بانوان در قالب هشت باغ با رویکرد‌های فضایی و عملکردی متفاوت ارائه خواهد کرد.

طراحی بوستان در قالب هشت باغ

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: باغ بانوان به مساحت ۷ هکتار، باغ ایرانی به مساحت ۶.۵ هکتار، باغ ورزش به مساحت ۸ هکتار، باغ رویش به مساحت ۳ هکتار، باغ شهر به مساحت ۱۴.۵ هکتار، باغ سلامت به مساحت ۳ هکتار، باغ بازی به مساحت ۳ هکتار و باغ دانش به مساحت ۱۰ هکتار، اجزای اصلی این طرح را تشکیل می‌دهند و در کنار آن، رینگ پیرامونی و بوستان خطی نیز در مساحتی حدود ۲۰ هکتار طراحی شده است.

وی خاطرنشان کرد: از زمان آغاز اجرای پروژه، اعتبارات مورد نیاز برای پیشبرد عملیات اجرایی بوستان کرامت اختصاص یافته و اکنون بخشی از این طرح بزرگ شهری آماده بهره‌برداری شده است.

بهره‌برداری از حدود ۳۳ و نیم هکتار از بوستان کرامت

 قلندر شریف با اشاره به افتتاح حدود ۳۳ و نیم هکتار از این بوستان تصریح کرد: این بخش شامل رینگ پیرامونی و بوستان خطی، باغ رویش و فاز نخست باغ ورزش است که در مجموع با هزینه‌کرد بالغ بر ۵۳۷ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری شده و در روز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه افتتاح خواهد شد.

شهردار مشهد مقدس اضافه کرد: رینگ پیرامونی و بوستان خطی با هدف ارائه خدمات پارکی، ایجاد فضا برای اتراق خانواده‌ها، بازی کودکان، پیاده‌روی، ورزش همگانی و همچنین ایجاد حریم سبز در پیرامون بوستان احداث شده است.

وی افزود: رینگ پیرامونی این مجموعه به طول ۳۲۰۰ متر احداث شده و شامل مسیر دوچرخه، مسیر سلامت و مسیر سواره‌رو برای دسترسی به پارکینگ‌هاست و در کنار آن، فضا‌هایی از جمله ساختمان مدیریت، نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری نیز پیش‌بینی شده است.»

بهره‌برداری از فاز نخست باغ ورزش

قلندر شریف با اشاره به بهره‌برداری از فاز نخست باغ ورزش عنوان کرد: این بخش در مساحتی حدود ۴.۵ هکتار اجرا شده و شامل دو بخش اصلی ورزش‌های همگانی و ورزش‌های حرفه‌ای و تخصصی است.

شهردار مشهد مقدس گفت: بخش ورزش‌های همگانی با هدف فراهم کردن فضا‌هایی برای فعالیت‌های روزمره و مشارکتی شهروندان طراحی شده و در بخش ورزش‌های حرفه‌ای و تخصصی نیز زمین چمن فوتبال، جایگاه تماشاگران و فضا‌های مورد نیاز برای برگزاری مسابقات در سطح استانی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: زمین فوتبال، زمین بسکتبال، زمین بازی کودکان، زمین چندمنظوره، زمین فوتبال ساحلی و زمین اسکیت از جمله امکانات پیش‌بینی‌شده در باغ ورزش است.

باغ رویش؛ پیوند فضای سبز و کشاورزی شهری

قلندر شریف با اشاره به بهره‌برداری از باغ رویش بیان کرد: باغ رویش با رویکرد توسعه کشاورزی شهری و در مساحتی بالغ بر ۳ هکتار احداث شده و یکی از بخش‌های مهم بوستان کرامت به شمار می‌رود. در این باغ ۳۱ قطعه ۱۰۰ متری، ۶ قطعه هزار متری و ۲ قطعه ۵۰۰ متری برای کاشت انواع سبزی و صیفی در نظر گرفته شده است.

شهردار مشهد مقدس اضافه کرد: برای این مجموعه پارکینگی به مساحت ۱۰ هزار و ۸۰۰ مترمربع احداث شده و ۳۱ آلاچیق، فضا‌های بازی و نشیمن نیز در آن پیش‌بینی شده است. همچنین یک مخزن آب غیرشرب با ظرفیت ۲۰۰ مترمکعب برای آبیاری قطعات کشاورزی احداث شده تا نیاز آبی این بخش از طریق منابع پیش‌بینی‌شده تأمین شود.

برنامه‌ریزی برای تکمیل سایر باغ‌های بوستان کرامت

وی با اشاره به ادامه روند اجرای بخش‌های مختلف بوستان کرامت خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای تکمیل سایر باغ‌های این مجموعه نیز انجام شده است و باغ بانوان به مساحت ۷ هکتار، باغ ایرانی به مساحت ۶ هکتار، باغ شهر به مساحت ۱۴ هکتار، باغ بازی به مساحت ۳ هکتار، باغ سلامت به مساحت ۳ هکتار و باغ دانش و مهارت به مساحت ۹ هکتار در ادامه تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید.

قلندر شریف گفت: بوستان کرامت با رویکرد ایجاد مجموعه‌ای جامع از فضا‌های سبز، ورزشی، اجتماعی، تفریحی، آموزشی و خدماتی در شرق مشهد در حال اجراست و بهره‌برداری مرحله‌ای از این پروژه، زمینه استفاده شهروندان از بخش‌های آماده‌شده آن را فراهم می‌کند. در مجموع با تلاش همکارانم در معاونت خدمات شهری، فردا سه‌شنبه ۱۴ مهرماه، حدود ۳۳ هکتار از بوستان ۷۳ هکتاری کرامت افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.