علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به رانندگان دارای تخلف حادثه ساز

  • کد خبر: ۱۰۲۶۲۴
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۹
توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به رانندگان دارای تخلف حادثه ساز
به دنبال ارسال پیامک هشدارآمیز پلیس راهنمایی و رانندگی به برخی از رانندگان معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک این پلیس توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای اخیر پیامکی برای برخی از رانندگان ارسال شده که در آن پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با درج شماره پلاک، مالکان وسایل نقلیه را مخاطب قرار داده و اعلام کرده که « برابر بررسی سوابق رانندگی، شما دارای تخلف حادثه ساز در سال ۱۴۰۰ و جزء رانندگان پر خطر محسوب و تحت رصد پلیس راهور هستید لذا توصیه می‌گردد نسبت به رعایت دقیق و کامل مقررات راهنمایی و رانندگی برای پیشگیری از هر گونه حادثه رانندگی، اهتمام ورزید.» پیامکی که موجب نگرانی برخی از رانندگان نیز شده است.

در همین راستا، سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: رانندگان نباید هیچ نگرانی بابت این پیامک داشته باشند. در واقع این پیامک برای آن دسته از افرادی صادر شده که در طول سال گذشته دست کم یک تخلف رانندگی حادثه ساز را مرتکب شده‌اند و با توجه به اینکه سوابق پلاک آنان در سامانه پلیس راهور وجود دارد، این پیامک به منظور هشدار به آنان ارسال شده است.

جهانی با تاکید بر اینکه این پیامک به معنی توقیف یا جریمه وسیله نقلیه نیست، گفت: همانطور که گفتم برابر ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، حدود ۲۰ تخلف شامل سرعت غیرمجاز، حرکت خلاف جهت، دور زدن در محل ممنوع، عبور از چراغ قرمز، عدم رعایت مقررات حمل بار، دنده عقب در بزرگراه، حرکت مارپیچ و ... جزو تخلفات پرخطر محسوب می شود. از این رو رانندگانی این پیامک را دریافت کرده‌اند که در طول سال ۱۴۰۰ دستکم یکی از این تخلفات ۲۰ گانه را مرتکب شده باشند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافی پلیس راهنمایی و رانندگی ادامه داد: البته پلیس بر این رانندگان و همچنین دیگر رانندگان نظارت خواهد داشت و ما علاوه بر نیروی انسانی و ماموران مستقر با استفاده از دوربین های کنترل جاده‌ای، سامانه های هوشمند و ... بر رفتار ترافیکی تمام رانندگان نظارت خواهیم کرد و همانطور که قبلا هم اعلام شده با تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

وی افزود: اما بار دیگر تکرار می کنم که این یک پیامک هشدارآمیز و توصیه‌ای به رانندگان بوده و ارسال آن به معنی توقیف یا جریمه خودرو نیست اما طبیعی است که اگر رانندگان در طول سفر مرتکب تخلفی شوند، با آن برخورد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->