احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به رانندگان دارای تخلف حادثه ساز

  • کد خبر: ۱۰۲۶۲۴
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۹
توضیح پلیس درباره ارسال پیامک هشدارآمیز به رانندگان دارای تخلف حادثه ساز
به دنبال ارسال پیامک هشدارآمیز پلیس راهنمایی و رانندگی به برخی از رانندگان معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک این پلیس توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای اخیر پیامکی برای برخی از رانندگان ارسال شده که در آن پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با درج شماره پلاک، مالکان وسایل نقلیه را مخاطب قرار داده و اعلام کرده که « برابر بررسی سوابق رانندگی، شما دارای تخلف حادثه ساز در سال ۱۴۰۰ و جزء رانندگان پر خطر محسوب و تحت رصد پلیس راهور هستید لذا توصیه می‌گردد نسبت به رعایت دقیق و کامل مقررات راهنمایی و رانندگی برای پیشگیری از هر گونه حادثه رانندگی، اهتمام ورزید.» پیامکی که موجب نگرانی برخی از رانندگان نیز شده است.

در همین راستا، سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: رانندگان نباید هیچ نگرانی بابت این پیامک داشته باشند. در واقع این پیامک برای آن دسته از افرادی صادر شده که در طول سال گذشته دست کم یک تخلف رانندگی حادثه ساز را مرتکب شده‌اند و با توجه به اینکه سوابق پلاک آنان در سامانه پلیس راهور وجود دارد، این پیامک به منظور هشدار به آنان ارسال شده است.

جهانی با تاکید بر اینکه این پیامک به معنی توقیف یا جریمه وسیله نقلیه نیست، گفت: همانطور که گفتم برابر ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، حدود ۲۰ تخلف شامل سرعت غیرمجاز، حرکت خلاف جهت، دور زدن در محل ممنوع، عبور از چراغ قرمز، عدم رعایت مقررات حمل بار، دنده عقب در بزرگراه، حرکت مارپیچ و ... جزو تخلفات پرخطر محسوب می شود. از این رو رانندگانی این پیامک را دریافت کرده‌اند که در طول سال ۱۴۰۰ دستکم یکی از این تخلفات ۲۰ گانه را مرتکب شده باشند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافی پلیس راهنمایی و رانندگی ادامه داد: البته پلیس بر این رانندگان و همچنین دیگر رانندگان نظارت خواهد داشت و ما علاوه بر نیروی انسانی و ماموران مستقر با استفاده از دوربین های کنترل جاده‌ای، سامانه های هوشمند و ... بر رفتار ترافیکی تمام رانندگان نظارت خواهیم کرد و همانطور که قبلا هم اعلام شده با تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

وی افزود: اما بار دیگر تکرار می کنم که این یک پیامک هشدارآمیز و توصیه‌ای به رانندگان بوده و ارسال آن به معنی توقیف یا جریمه خودرو نیست اما طبیعی است که اگر رانندگان در طول سفر مرتکب تخلفی شوند، با آن برخورد خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->