پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟!
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید علیرضا غدیری

  • کد خبر: ۱۰۳۷۴۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید علیرضا غدیری
از اندام و هیکل درشتش می ‎شد حدس زد که ورزشکار است. علیرضا جوان، ورزش دوست فریمانی، در رشته کشتی فعال بود و بار‌ها روی تشک، پشت حریفان را به خاک مالیده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از اندام و هیکل درشتش می ‎شد حدس زد که ورزشکار است. علیرضا جوان، ورزش دوست فریمانی، در رشته کشتی فعال بود و بار‌ها روی تشک، پشت حریفان را به خاک مالیده بود. او مردانگی و غیرت و اخلاق را در همین عرصه ورزشی آموخته بود. علیرضا در سحرگاه ۹ مرداد ۱۳۴۲ در خانواده‌ای متدین و معتقد در شهر فریمان متولد شد. خانواده کانون روشنایی بخشی بود که توانست زبان و قلب این کودک خردسال را با قرآن و مفاهیم والای کتاب الهی آشنا کند.

با وجود سن کم و قبل از ورود به دبستان، در امر کشاورزی و دامداری به پدرش کمک می‌کرد. با رسیدن به سن تحصیل، وارد دبستان آیت ا... طالقانی شد و دوران ابتدایی را با موفقیت به پایان رساند. سپس با راهنمایی پدرش وارد مدرسه دکتر شریعتی فریمان شد و تا پایان مقطع راهنمایی در این مکان به تحصیل ادامه داد. او هم زمان با اوج گیری انقلاب در راهپیمایی‌ها و تظاهرات علیه رژیم شاه فعالانه شرکت کرد.

با رسیدن به سن خدمت سربازی، قصد رفتن به خدمت سربازی را داشت و به همین دلیل برای آموزش عازم شهر بیرجند شد. پس از آن در چندین نوبت از سوی ژاندارمری سابق، در مناطق عملیاتی حاضر شد تا اینکه سرانجام یک هفته مانده به پایان خدمت سربازی اش در ۱۲ آبان ۱۳۶۳ ساعت ۱۵:۱۰ دقیقه صبح در پادگان روستای قمطره واقع در استان آذربایجان غربی بر اثر سانحه به شهدا رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->