علی آبادی: وزارت نیرو تمامی اهداف تکلیفی برنامه هفتم را تهیه کرده است وزیر نفت: تحقق اهداف برنامه هفتم نیازمند حدود ۱۹۰ میلیارد دلار منابع مالی است دبیر شورای عالی امنیت ملی: رهبران ایران هیچگاه با غرب دشمنی نداشته‌اند اسحاقی: مخالفت غرب با استقلال جمهوری اسلامی است | تأکید رهبر معظم انقلاب بر معرفی حقیقی غرب است الجولانی با مدیر صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن دیدار کرد پاسخ بقائی به شایعات موجود درباره انتصابش به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل وزیر ارتباطات: احکام برنامه هفتم در وزارت ارتباطات ۷۵ درصد تحقق یافته است سیاری: یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزم در عرصه نبرد، وجود طب رزم است حقانی: ما، غرب‌ستیز نیستیم؛ غرب، ایران‌ستیز و اسلام‌ستیز است تاجگردون: اقتصاد ایران درگیر رکودی ساختاری است گزارش نظارت یک‌ساله بر اجرای برنامه ۵ ساله از سوی مجلس اعلام شد نظام عادلانه بین‌المللی، مقدمه‌ای بر صلح و توسعه همایش «ما و غرب در آراء و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» در تهران آغاز شد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور در صحن علنی مجلس: شرایط جنگی را در یکسال گذشته در نظر گرفته بودیم نماینده مجلس عنوان کرد: عدم اجرای ۶۰ درصد از احکام سال اول از برنامه هفتم توسعه سنای آمریکا به تعطیلی دولت آمریکا پایان داد توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی‌بی‌سی» درپی یک رسوایی بزرگ مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس
سرخط خبرها

طرح صیانت به صحن علنی می‌آید | در جلسه غیرعلنی امروز مجلس چه گذشت؟

  • کد خبر: ۱۰۴۵۳۱
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
طرح صیانت به صحن علنی می‌آید | در جلسه غیرعلنی امروز مجلس چه گذشت؟
در گذشته طرح صیانت در کمیسیون مشترک بررسی می‌شد که با انتقادات شدید مردمی و گروه‌های مختلف فعال در عرصه مجازی مواجه شده بود.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ طرح صیانت از فضای مجازی از همان ابتدا طرحی پرحاشیه بود و انتقادات زیادی از سوی کارشناسان، مردم و برخی جناح‌های سیاسی درباره این آن مطرح شد.

کمیسیونی با عنوان کمیسیون مشترک وظیفه بررسی این طرح را برعهده داشت تا اینکه هفته گذشته ۱۸۵ نماینده مجلس در نامه‌ای از هیئت رئیسه خواستند تا طرح صیانت از کمیسیون مشترک به صحن مجلس بیاید تا همه نمایندگان بتوانند در جریان جزئیات آن قرار بگیرند و در تصویب یا رد آن سهم بیشتری داشته باشند.

هر روز دوشنبه (۲۲ فروردین ۱۴۰۱) بود که «علیرضا سلیمی» عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با فارس گفت: «در نشست غیرعلنی صبح امروز مجلس موضوع طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت مورد بحث و بررسی نمایندگان مجلس قرار گرفت و در نهایت ۱۲۰ نماینده به بازگشت این طرح به صحن علنی مجلس و بررسی آن در این صحن رای مثبت دادند.»

با رای نمایندگان کمیسیون ویژه بررسی طرح منحل خواهد شد و کلیات طرح بایستی بار دیگر به رای همه نمایندگان مجلس گذاشته شود، البته ۱۰۹ نماینده مجلس نیز با این موضوع مخالف بودند، اما در نهایت بازگشت طرح صیانت به صحن علنی رای آورده به زودی بررسی آن در صحن علنی آغاز خواهد شد.

سلیمی در این باره گفت: ۱۰۹ نماینده نیز با این موضوع مخالف بودند، اما در نهایت بازگشت طرح صیانت به صحن علنی رای آورده و مجلس به زودی بررسی طرح صیانت از فضای مجازی را آغاز خواهد کرد.

همچنین «جلال رشیدی» نماینده مردم مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان در مجلس که در ماه‌های اخیر تلاش بسیاری برای بازگشت بررسی طرح صیانت به صحن علنی مجلس و جمع آوری امضا در این راستا داشت، دقایقی پیش با انتشار توییتی خبر از رای مثبت نمایندگان به بررسی طرح در صحن خبر داد.

او در این توئیت نوشت: «طرح صیانت با رای نمایندگان من بعد به جای بررسی در کمیسیون مشترک، در صحن مجلس بررسی خواهد شد.»

انحلال کمیسیون ویژه طرح صیانت

احتمالا برای شما هم این سئوال پیش بیاید که حالا تکلیف طرح صیانت چه خواهد شد؟ با توجه به اینکه معاونت قوانین مجلس تصویب طرح صیانت را خلاف آیین‌نامه و باطل دانسته بود، احتمالا کلیات این طرح بایستی بار دیگر در صحن علنی مجلس به رای تمامی نمایندگان گذاشته شود. در صورت رای آوردن آن نیز، مجلس تک تک مواد طرح را بررسی و به رای خواهد گذاشت.

گفتنی است پیش از این و مرداد ۱۴۰۰، نمایندگان مجلس پس از اصل هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت، برای لغو این موضوع درخواست داده بودند، اما در آن زمان موفق به بازگشت طرح به صحن علنی مجلس نشدند.

طرح صیانت در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود

معین‌الدین سعیدی نیز در گفتگو با ایسنا، با اشاره به جلسه غیر علنی امروز نمایندگان با موضوع بررسی طرح صیانت حقوق کاربران در فضای مجازی گفت: «در این جلسه تصمیم گرفته شد که این طرح به صحن مجلس بازگشته و در صحن بررسی شود.»

همچنین جلیل رحیمی جهان آبادی در گفتگو با ایسنا با بیان این خبر گفت: قبلا این طرح در کمیسیون مشترک بررسی می‌شد که با انتقادات شدید مردمی و گروه‌های مختلف فعال در عرصه مجازی مواجه شده بود.

همچنین جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون مشترک حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «طرح ‫صیانت با رای قاطع نمایندگان من بعد به جای بررسی در کمیسیون مشترک، در صحن مجلس و توسط ۲۹۰ نماینده بررسی خواهد شد.»

منبع: ایسنا/دیجیاتو/عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->