معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

آموزش و پرورش: دولت به موضوع «رتبه‌بندی معلمان» توجه ویژه‌ای دارد (۲۳ فروردین ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۴۶۷۴
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
آموزش و پرورش: دولت به موضوع «رتبه‌بندی معلمان» توجه ویژه‌ای دارد (۲۳ فروردین ۱۴۰۱)
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: با اجرای رتبه‌بندی معلمان، تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت اموزش و پرورش ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: جامعه فرهنگی در دو سال گذشته در شرایط کرونایی به عنوان مدافعان علم و تربیت اجازه ندادند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان دچار خدشه شود و جلوه‌های زیبایی خلق کردند.

وی تصریح کرد: بعد از ۲۵ ماه آموزش غیرحضوری، فرصت آموزش حضوری دوباره پیدا شد تا جایی که در نخستین روز از بازگشایی مدارس شاهد حضور بیش از ۸۰ درصد دانش‌آموزان در مدارس بودیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: در سند تحول دولت موضوع آموزش و پرورش به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: دولت به موضوع ارتقا و رتبه‌بندی معلمان توجه ویژه‌ای دارد که امیدواریم با اجرای رتبه‌بندی، تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور اتفاق می‌افتد.

کاظمی تصریح کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری شده است و با توجه به اینکه رسالت آموزش و پرورش تربیت نسل است باید با تربیت دانش‌آموزان زمینه پیشرفت در این عرصه را فراهم کرد.

وی اضافه کرد: باید برای تربیت نسلی خلاق، ایده‌پرداز و کار‌آفرین در آموزش و پرورش تلاش کنیم که این مهم در مدارس تحقق پیدا می‌کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: براساس سند تحول بنیادین به دنبال تربیت چندساعتی هستیم و دو ساعت از این ساعت‌های ۶ گانه تعلیم تربیتی که ساعت علمی و فناوری و فنی و حرفه‌ای است زمینه‌ساز تحقق این شعار سال خواهد بود.

کاظمی خاطرنشان کرد: باید در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به گونه‌ای عمل کنیم که دانش‌آموزان را به سمت رشته‌های دانش‌بنیان سوق دهیم.

وی توجه به دو محور مهارت‌آموزی و کارآفرینی در نظام تعلیم و تربیت را مورد تاکید قرار داد و افزود: مهارت‌آموزی و کارآفرینی از محور‌های مهم در توسعه کشور خاصتا استان کردستان با این میزان ظرفیت و منابع بی‌نظیر است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از اولویت‌های مهم در وزارت آموزش و پرورش در کنار مهارت‌آموزی، توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است که یکی از ظرفیت‌های مهم دراشتغالزایی و کارآفرینی است.

وی تصریح کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی جابجایی مدیریت‌ها تنها یک امانت است و مسوولیت جنبه اعمال قدرت ندارد بلکه فرصتی برای خدمت فراهم ایجاد می‌کند.

کاظمی با تاکید براینکه مسوولان باید سعی کنند با خدمت صادقانه امانتدار خوبی باشند عنوان کرد: از مدیرکل جدید آموزش و پرورش کردستان انتظار داریم که مسیر کار‌های خوب در استان را هموارتر کند تا با سرعت بیشتری پله‌های موفقیت را طی کنند.

وی اذعان کرد: بنا براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه دستگاه‌ها موظف هستند آموزش و پرورش را برای تحقق اهداف کمک کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با نگاهی که دولت سیزدهم نسبت به بحث آموزش و پرورش دارد امیدواریم مدیرکل جدید با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های استان بتواند تحول و توسعه را در آموزش و پرورش کردستان رقم بزنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->