نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه
سرخط خبرها

شرکت بیش از ۵ هزار ورزشکار در جشنواره ورزشی رمضان مشهد

  • کد خبر: ۱۰۵۱۱۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
شرکت بیش از ۵ هزار ورزشکار در جشنواره ورزشی رمضان مشهد
معاون تربیت بدنی و سلامت شهرداری مشهد گفت: بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ ورزشکار در جشنواره ورزشی رمضان مشهد جام برکت و کرامت شرکت کردند که این جشنواره تا به اینجا با استقبال بیش از ۱۰۰ هزار تماشاگر روبه‌رو شده است.

گروه ورزش | شهرآرانیوز؛ سید حسین غیاثی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره برگزاری این جشنواره ورزشی بیان کرد: جام رمضان ۱۴۰۱ با عنوان جام برکت و کرامت، بزرگ‌ترین جشنواره ورزشی است که در ماه رمضان و ادوار مختلف شهرداری مشهد در حال برگزاری است و این جشنواره در سه بخش آقایان، بانوان و جانبازان و معلولان برگزار می‌شود.

وی افزود: در بخش آقایان رشته‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، هندبال و فوتبال پایه در رده سنی ۹ و ۱۰ سال برگزار می‌شود. در بخش بانوان نیز رشته‌های والیبال، بسکتبال و فوتسال و در بخش جانبازان و معلولان رشته‌های بسکتبال با ویلچر، والیبال نشسته و بوچیا برگزار می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت شهرداری مشهد گفت: این جشنواره پس از برگزاری مراسم قرعه‌کشی، از شب دوم ماه مبارک رمضان آغاز شد و در شب عید فطر فینال تمام بخش‌ها برگزار خواهد شد. ۵ هزار و ۵۰۰ نفر فقط به‌صورت بازیکن و ورزشکار در مسابقات حضور پیدا کردند که از این تعداد ۱۴۲۰ ورزشکار خانم و بیش از ۲۵۰ ورزشکار جانباز و معلول در این جشنواره شرکت کردند.

غیاثی خاطرنشان کرد: در جشنواره ورزشی رمضان مشهد تلاش کردیم در برخی بخش‌ها برای اولین بار یک اتفاق خوب را رقم بزنیم و برای همین منظور نیز این جشنواره در بخش جانبازان و معلولان برای نخستین بار برگزار شد. این در حالی است که خوشبختانه استقبال خیلی خوبی نیز از رقابت‌ها به عمل آمد. ۶ تیم در بسکتبال با ویلچر، ۶ تیم در والیبال نشسته و ۴۶ نفر در رشته بوچیا ثبت‌نام کرده‌اند. مسابقات والیبال نشسته در سالن سعدآباد هیئت جانبازان و معلولان، مسابقات بسکتبال با ویلچر در آسایشگاه جانبازان پارک ملت و مسابقات بوچیا نیز در سالن نماز برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: مسابقات فوتسال اکثرا در حاشیه شهر مانند سالن شهدای مدافع حرم در شهید آوینی و سالن یاس در بولوار طبرسی شمالی و سالن بهشت در محدوده طلاب برگزار می‌شود. در شب‌های اخیر به طور میانگین در سالن شهدای مدافع حرم بیش از ۳۵ هزار تماشاگر حضور پیدا کرده‌اند و به طور میانگین بیش از ۱۰۰هزار تماشاگر در این شب‌ها از تمامی مسابقات جام رمضان مشهد بازدید کرده‌اند که بخش قابل توجهی را نیز بانوان تشکیل می‌دهند.

معاون تربیت بدنی و سلامت شهرداری مشهد تصریح کرد: مسابقات فوتسال بانوان در مجموعه مادر و کودک برگزار می‌شود که این مجموعه مختص بانوان است. این مجموعه با برگزاری این بازی‌ها به بهره‌برداری رسید تا در اختیار بانوان قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->