تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تلاشی جدید برای جدایی ایران و افغانستان | فیسبوک صفحه آی فیلم۲ را از دسترس خارج کرد

  • کد خبر: ۱۰۵۳۱۶
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
تلاشی جدید برای جدایی ایران و افغانستان | فیسبوک صفحه آی فیلم۲ را از دسترس خارج کرد
در چند روز گذشته دشمنان اتحاد و برادری ایران و افغانستان از هیچ تلاشی برای جدایی این دو همسایه مهم دریغ نکرده‌اند؛ معاون برون مرزی صداوسیما می‌گوید: به تازگی صفحه فیسبوک تلویزیون سرگرمی «آی فیلم ۲» مسدود شده است.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی که در یک دهه اخیر در تلویزیون افتاده، افزایش شبکه‌های تلویزیونی برای جامعه هدف مشخص است.

در این بین شبکه‌هایی به زبان انگلیسی و عربی هم کار خود را در صداوسیمای جمهوری اسلامی آغاز کرد، اما مهم‌تر از همه این‌ها آغاز به کار شبکه آی فیلم ۲ است که جامعه هدف آن فارسی زبانان افغانستان است.

همان جمعیتی که ما بیش از هر کس دیگری با آن‌ها ریشه مشترک داریم. اتفاقی که هدف آن تقویت پیوند میان فارسی زبانان افغانستان و ایران است که با استقبال مردم افغانستان هم روبه رو شده بود.

در این بین به نظر می‌رسد، دشمن تاب دیدن این یکرنگی را ندارد، دشمنی که بعد از ۲۰ سال لشکرکشی به افغانستان مجبور شد نیرو‌های خود را از این کشور خارج کند.

تلاشی جدید برای جدایی ایران و افغانستان | فیسبوک صفحه آی فیلم۲ را از دسترس خارج کرد

«دکتر احمد نوروزی»، معاون برون مرزی صداوسیما، در صفحه اینستاگرام خود نوشته است؛ «در ایامی که فتنه گران تمام تلاش خود را برای بروز تنش بین ملت ایران و افغانستان به کار بسته اند، آمریکا از تسلط خود بر فضای تبادل وب استفاده می‌کند تا روایت مطلوب خود را حاکم سازد. به تازگی صفحه فیسبوک تلویزیون سرگرمی «آی فیلم ۲» به آدرس @ifilmtv۲ بدون آنکه هیچ گونه محتوای سیاسی را منتشر کند حذف شد تا دومین تلویزیون محبوب مردم افغانستان در این شبکه اجتماعی اجازه حضور نداشته باشد. تلاش همه جانبه‌ای برای کشاندن ایران و افغانستان به جنگی فراگیر در جریان است که از همه امکانات برای تحقق آن استفاده می‌شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->