تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای تمدید قرارداد کنعانی زادگان با پرسپولیس رسمی؛ آقاسی و رزاقی‌نیا راهی استقلال شدند پرسپولیس به دنبال قایدی، مغانلو و حسین‌نژاد! والیبال ایران در آستانه نسلی تازه | امید‌ها به پیاتزای ایتالیایی هافبک هلندی میلان به منچسترسیتی پیوست کارتال و بحران دفاع راست | پرسپولیس به دنبال یک مدافع خارجی مصدمیت وینیسیوس در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها تاکنون چه تیم‌های به جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافته‌اند؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) پیاتزا: ملی‌پوشان نشان دهند که برای ایران بازی می‌کنند ویدئوی باشگاه استقلال برای رونمایی از اولین خرید تابستانی سیدبندی احتمالی جام جهانی ۲۰۲۶ | ایران در کدام سید قرار می‌گیرد؟ طارمی مامور بازگرداندن نورالهی به تیم ملی تاریخ و ساعت بازی ایران و برزیل در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | اولین محک پیاتزا مقابل قهرمان المپیک قلعه نویی: یک سال وقت داریم و باید آماده جام جهانی شویم توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس
سرخط خبرها

مخمصه ترابی و سرلک برای پرسپولیس| تمدید ستاره‌ها منتفی شد؟

  • کد خبر: ۱۰۵۴۵۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
مخمصه ترابی و سرلک برای پرسپولیس| تمدید ستاره‌ها منتفی شد؟
راهکار‌های مدیرعامل پرسپولیس برای رفع بحران مالی، تمدید قرارداد ۲ ستاره این تیم را به تعویق انداخت.

احسان سرفرازی | شهرآرانیوز؛ پرسپولیس با توجه به بدهی‌های سرسام‌آورش طی سال‌های گذشته و بسته‌شدن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی این باشگاه، با مشکلات مالی زیادی مواجه شد و همین موضوع در نقل‌و‌انتقالات ضربه بزرگی به پرسپولیس وارد کرد. سیدجلال حسینی، مهدی ترابی، سعید آقایی، میلاد سرلک، عیسی آل‌کثیر، علی شجاعی، رضا اسدی، محمد شریفی، مهدی مهدی‌خانی و احسان پهلوان بازیکنانی هستند که در پایان فصل قراردادشان تمام می‌شود. یکی از مشکلات پرسپولیس در سال‌های قبل، فسخ قرارداد یک‌طرفه و جدایی چند ستاره از این تیم بود؛ موضوعی که به‌دلیل پرداخت‌نشدن حقوق بازیکنان اتفاق افتاد و صدای هواداران پرسپولیس هم از این ضعف مدیریت درآمد.

در‌حالی‌که فقط شش بازی تا پایان لیگ باقی مانده است، پرسپولیسی‌ها به‌شدت نگران وضعیت چند ستاره تیمشان هستند و از این موضوع می‌ترسند که این نفرات با توجه به دریافت‌نکردن حق‌و‌حقوقشان، به‌صورت یک‌طرفه فسخ قرارداد کنند و راهی تیم‌های دیگر شوند. این موضوع در آستانه فصل نقل‌و‌انتقالات به یکی از نگرانی‌های مدیران پرسپولیس نیز تبدیل شده است و درویش تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهد به سرنوشت مدیران قبلی پرسپولیس دچار شود. از‌همین‌رو برای جلوگیری از فسخ یک‌طرفه ستاره‌های تیمش قصد دارد تا قبل از پایان بازی‌های لیگ برتر، میزان دریافتی بازیکنان را به ۹۰‌درصد برساند تا آن‌هایی که با پرسپولیس قرارداد دارند، نتوانند قراردادشان را به‌صورت یک‌طرفه با پرسپولیس فسخ کنند. شجاع خلیل‌زاده و مهدی ترابی دو بازیکنی بودند که طی سال‌های اخیر به‌صورت یک‌طرفه قراردادشان را با پرسپولیس فسخ کردند و از این تیم جدا شدند.

اولویت‌های گل‌محمدی برای تمدید

شنیده می‌شود که اکنون اولویت یحیی گل‌محمدی تمدید قرارداد با میلاد سرلک، رامین رضاییان، مهدی ترابی و احسان پهلوان باشد. از این جمع به نظر می‌رسد مشکلی برای تمدید قرارداد رضاییان و پهلوان نباشد، اما چالش اصلی مربوط به سرلک است. سرلک از چند تیم قطری پیشنهاد خوبی دریافت کرده که خیلی بعید است با پیشنهاد تمدید قرارداد پرسپولیس موافقت کند. البته در‌نهایت تصمیم‌گیرنده سرلک است و ممکن است که راضی به تمدید قرارداد با پرسپولیس شود.

تسویه فصل قبل، شرط ترابی برای تمدید

این‌روز‌ها درباره مهدی ترابی، بازیکن پرسپولیس، صحبت‌های زیادی مطرح می‌شود. این بازیکن تا پایان فصل با سرخ‌پوشان قرارداد دارد و طبیعی است که هر چه به پایان فصل نزدیک می‌شویم، گمانه‌زنی‌ها درباره این بازیکن بیشتر می‌شود. در روز‌های گذشته برخی اخبار حکایت از این داشت که ترابی از شباب‌الاهلی امارات پیشنهاد دارد که مدیران باشگاه این موضوع را تکذیب کردند.

با‌این‌حال باشگاه پرسپولیس هم بیکار ننشست و روز گذشته باز هم با این بازیکن برای تمدید قرارداد رایزنی کرد. صحبت ترابی برای تمدید قرارداد همان شرط قبلی است. او از سال گذشته مبلغی درحدود یک‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون تومان طلب دارد و اعلام کرده است در‌صورتی‌که طلبش را بگیرد، برای تمدید قرارداد پای میز مذاکره می‌آید. باشگاه هم برای پرداخت این طلب اعلام‌آمادگی کرده است، اما اینکه چه زمانی این پول فراهم شود، مشخص نیست.

آمادگی سرلک برای لژیونر‌شدن

میلاد سرلک یکی دیگر از بازیکنان سرلیست یحیی گل‌محمدی است که قرارداد او نیز در پایان لیگ بیست‌و‌یکم به پایان می‌رسد. پیش‌از‌این اخباری منتشر شد که این بازیکن پیشنهاد‌هایی از چند تیم قطری و اماراتی و یک تیم در لیگ پرتغال دریافت کرده است؛ اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که او هنوز پیشنهاد رسمی از کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس ندارد و تنها به چند آژانس نقل‌و‌انتقال بازیکن مجوز داده است تا برای انتقال او اقداماتی انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->