به گزارش شهرآرانیوز، امیر مهدی علوی درباره لغو شدن سومین دیدار تیم ملی در فیفادی گفت: همچنان در حال تلاش هستیم که بازی دوستانه سوم را برگزار کنیم. تا فردا صبح با یک تا دو تیم دیگر مذاکره میکنیم برای اینکه بازی دوستانه با یک تیم آفریقایی رقم بخورد. درخواست کردیم از حریف جدید که از ترکیه به صورت زمینی به ایران بیاید و در ورزشگاه یادگار امام تبریز بازی کنیم. با این تیم پیش از این، بازی نکردهایم.
سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره شرایط اردوهای آینده تیم ملی بیان کرد: ممکن است نفراتی به کادرفنی آقای قلعهنویی اضافه شوند و او هم در حال بررسی است. قطعا تغییراتی را در فرآیند تیمی خواهیم داشت. در آبان اردوی بغداد را داریم و با عراق، لبنان و فیلیپین تورنمنتی خواهیم داشت.
علوی درباره آخرین وضعیت نیمکت تیم ملی امید، اظهار کرد: با آقای قطبی مذاکراتی صورت گرفت و احتمال دارد ظرف ۴۸ ساعت آینده جمعبندی صورت بگیرد. گزینه داخلی و خارجی داریم. قرار شد تا فردا جمعبندی ابتدایی میان اعضای هیات رییسه باشد و اکنون به چهار نفر رسیده است.
وی درباره آخرین وضعیت اهدای جام قهرمانی فصل گذشته به استقلال عنوان کرد: بحث جدیدی برای اهدای جام به باشگاه استقلال مطرح نشده است. مقرر شد در سازمان لیگ جمعبندی و به هیات رییسه اعلام شود.
منبع: ایسنا