قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد منصوریان: شورای شهر مشهد در حوزه فرهنگی تحول بنیادین ایجاد کرد | رویکرد‌ میدانی و ارتباط‌محور ویژگی کار شورا بوده است هزینه سالانه ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای رفت و روب، پاکیزگی و مدیریت پسماند بهره‌برداری از بوستان بانوان آفتاب مشهد، تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ عراق در آستانه برگزاری انتخابات پارلمان وارد سکوت انتخاباتی شد موحدیان: شورای ششم ارتقای کیفیت زیست شهری را به عنوان هدف کلیدی دنبال می‌کند واکنش مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی به ردّ نام‌گذاری ۱۰ دی به نام «روز ملی مشهد» | این طرح بازنگری و اصلاح می‌شود روز‌های انگشت‌شمار هوای پاک مشهد | از ابتدای سال ۱۴۰۴، فقط ۷ روز پاک بوده است اختصاص بیش از ۹۳۶ میلیارد ریال اعتبار به توسعه بوستان‌های منطقه ۷ مشهد افزایش ۵۲ درصدی استقبال شهروندان مشهدی از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو نسبت‌به سال قبل | شرایط استفاده از تخفیفات ویژه هوای مشهد دوباره به روزهای آلودگی برمی‌گردد؟ | کیفیت هوا قابل‌قبول اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۷ آبان ۱۴۰۴) «روز ملی مشهد»، قربانی تفسیر قانون | تهرانی‌ها بازهم با نام‌گذاری روز ملی مشهد مخالفت کردند پروژه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات باید اولویت اقدامات شهرداری باشد رانت واردات موز در قبال صادرات سیب! انجام عملیات تراش و روکش آسفالت از بولوار وکیل‌آباد تا میدان چهارسطحی آزادگان مشهد + فیلم فهرست محصولات غیرمجاز آرایش چشم و ابرو، منتشر شد فرماندار مشهد: ۳۰۰ شرکت افغانستانی در این شهر فعالیت می‌کنند نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهدمقدس: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن حدود ۲۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان شهری تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
معاون اقتصادی شهردار مشهد:

اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری در مشهد برگزار می شود

  • کد خبر: ۱۰۵۵۵
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲
اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری در مشهد برگزار می شود
اولین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری (mashhad eco fair) به همت معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، با هدف معرفی عناصر موثر در تحقق پروژه‌های زیر ساختی شهر از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی شهر مشهد برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اژدر اژدری معاون اقتصادی شهردار و رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری، در این خصوص عنوان کرد: شهرداری مشهد به منظور ایجاد بستری مناسب برای فعالان اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی با همراهی سایر ارکان شهرداری مشهد و ذینفعان در حوزه سرمایه گذاری و اقتصاد شهری نسبت به برگزاری نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و اقتصاد شهری(mashhad eco fair) از تاریخ 12 آذر الی 16 آذر ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی اقدام خواهد نمود.

وی افزود: این نمایشگاه فرصتی به جهت ارائه تصویری جامع، از تنوع و تعدد فعالیت های سرمایه گذاران و نقش موثر آن ها در توسعه پروژه های زیرساختی شهر است که به تبع برگزاری چنین رویدادهایی زمینه مناسبی را برای آشنایی شهروندان و بازدیدکنندگان با اقدامات شهرداری مشهد، به همراهی شرکاء و فعالان بخش خصوصی در رونق اقتصاد شهر، فراهم می کند.

اژدری با اشاره به اینکه حضور نهادهای اقتصادی و ارائه بیش از 100 فرصت سرمایه گذاری این نمایشگاه را از کیفیت قابل توجهی بهره مند خواهد کرد، بیان داشت: درصدد هستیم خارج از محوریت اصلی نمایشگاه که معرفی شرکای شهرداری و نهادهای موثر در توسعه شهری است، نخبگان علمی و شخصیت های موفق در حوزه اقتصاد شهر را در کارگاه ها و سمینارهایی که همزمان با نمایشگاه برگزار خواهد شد، معرفی نماییم که بر همین اساس فضایی را برای تبادل و انتقال تجربیات و گفتمان آنها با علاقه مندان در نظر گرفته ایم.

وی تصریح کرد: معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، به عنوان متولی اقتصاد دومین کلان شهر مذهبی جهان اسلام با میزبانی سالانه ده ها میلیون زائر و گردشگر داخلی و خارجی فرصت های سرمایه گذاری شهر را با موضوعات تجاری، اداری، گردشگری، خدماتی، زیرساختی و.. در قالب بسته های سرمایه گذاری، مطالعات امکان سنجی و طرح های توجیهی اقتصادی آماده نموده است.

اژدری در پایان خاطرنشان کرد مدیران و کارشناسان حوزه سرمایه گذاری در طول برگزاری این رویداد آماده مشاوره، پاسخ گویی و انعقاد تفاهم نامه با فعالان حوزه اقتصادی در محل نمایشگاه می باشند.

گفتنی است مراسم افتتاحیه این مراسم امروز ساعت ۱۷:۰۰ بطور زنده از صفحه اینستاگرامی شهرآرا به آدرس:  www.instagram.com/shahraranews پخش خواهد شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->