ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیین احیای شب قدر (شب ۱۹ رمضان) در حرم امام رضا (ع) برگزار شد

  • کد خبر: ۱۰۵۶۵۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
آیین احیای شب قدر (شب ۱۹ رمضان) در حرم امام رضا (ع) برگزار شد
آیین احیای نخستین شب قدر رمضان امسال، با حضور اقشار مختلف مردم در صحن و سرای حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قرائت قرآن کریم و دعای جوشن کبیر همراه با مرثیه‌سرایی و ذکر توسل به اهل بیت (ع) و سخنرانی نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی از جمله برنامه‌های مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم امام هشتم (ع) بود.

آیت الله سید احمد علم الهدی در این آیین که در صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد گفت: شب قدر ما شبی است که غیر از عبادت و دعا، یک حبل الله متین هم وجود دارد که ما را به خدا وصل می‌کند و آن امام علی (ع) است.

وی با بیان اینکه علی (ع) مظلوم‌ترین مظلومان جهان است، افزود: درباره مظلومیت آن حضرت سخن‌های بسیاری گفته شده، مظلومیت امیرالمومنین (ع) یک جریانی است که همه زندگی او را فرا گرفته است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: باید ببینیم چه شد مولا بعد از پیامبر (ص) مظلوم واقع شد و مردم، شئون ارزشی آنحضرت را به عنوان نقطه ضعف به حساب آوردند.

وی بیان کرد: در جنگ احد که پیامبر (ص) را محاصره کردند یک نفر با دشمنان می‌جنگید و او کسی جز حضرت علی (ع) نبود که سه هزار نفر لشکر قریش را شکست داد و مجبور به فرار کرد.

آیت‌الله علم الهدی افزود: این ارزش و قوت امام علی (ع) را مردم گفتند خشونت است، آن حضرت که در کنار بچه یتیم می‌نشست و با او گریه می‌کرد را خشن می‌گفتند، چون ابوجهل و عمروبن عبدود را کشته بود.

وی اظهار داشت: غلبه مسلمانان بر کفار، بخاطر علی (ع) بود و قدرت او دشمنان را براندازی می‌کرد، اما گفتند، چون خشن است به درد حکومت نمی‌خورد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این عملیات روانی علیه آن حضرت بر روی مردم انجام شد تا بر سرنوشت امت مسلط شوند، این نوع عملیات در همه زمان‌ها وجود دارد.

آیت‌الله علم الهدی گفت: مظلومیت این است که با همه عظمت و آن توانمندی عزیزترین افراد آن حضرت را زیر تازیانه بگیرند. ۲۵ سال در این حال گذشت و حق امام (ع) پایمال شد تا زمانیکه جمعیت آمد در خانه امیرالمومنین (ع) بطوریکه نزدیک بود فرزندان آن حضرت زیر دست و پای سیل عظیم جمعیت بروند.

وی گفت: امام (ع) در سخنرانی بیعت مردم به عنوان حاکم، برنامه خود را اعلام کرد، عناصر مرتجع و ضد انقلاب امیرالمومنین (ع) دست به دست هم دادند و با آن حضرت جنگیدند، چون جایی در حکومت برای خود ندیدند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اینکه برای زدن امام (ع) اطرافیان امام را بزنند تا او را سرکوب کنند و یا اطرافیان رهبری را مورد اهانت قرار دهند برای اینکه رهبری را بکوبند، رفتاری است که با امام علی (ع) انجام شد و این شگرد شیطان و دشمن تازگی ندارد.

آیت الله علم الهدی اظهار داشت: با مالک اشتر بد شدند و علیه او تبلیغ و سمپاشی کردند، چون مالک، فدایی امام علی (ع) بود و با قدرت از مولا دفاع می‌کرد. در جنگ صفین مارقین جلو پیروزی مالک اشتر و امام علی (ع) را گرفتند.

وی افزود: بلای مارقین بدتر از ناکثین و قاسطین بود، قاتل امام (ع) از بین مارقین درآمد، همین‌هایی که خود را علی شناس می‌نامیدند و این‌ها بجایی رسیدند که گفتند امام علی (ع) کافر است و روی مردم عملیات روانی انجام دادند تا مردم نسبت به مسایل بی تفاوت شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->