ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود
سرخط خبرها

ایمان مردم و حراست الهی از جامعه اسلامی دلیل شکست های متعدد آمریکا از ملت ایران است

  • کد خبر: ۱۰۶۰۴۳
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
ایمان مردم و حراست الهی از جامعه اسلامی دلیل شکست های متعدد آمریکا از ملت ایران است
سخنگوی دولت یکی از دلایل مهم شکست‌های متعدد آمریکا از ملت ایران و به‌هم ریختگی محاسباتی آن‌ها را ایمان مردم ما و حراست الهی از جامعه اسلامی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی روز دوشنبه در یادداشتی با اشاره به ماجرای طبس نوشت: "مأموریت کارتر برای نجات گروگان‌ها در درون شعله‌ها فرو رفت. برای کارتر به طور خاص و برای آمریکا به طور عام، ماجرای طبس یک شکست نظامی و سیاسی بود. یک بار ارتش پرقدرتش در ویتنام در حالی که از پای می‌افتاد و به خود می‌پیچد به زبونی و بیچارگی افتاد، و حالا به نظر رسید که قادر نیست حتی زمانی که هیچ دشمنی نمی‌داند که آن‌ها در آنجا هستند و علی‌رغم چهار ماه تمرین مداوم، نمی‌توانند هواپیما‌ها را از برخورد با یکدیگر حفظ کنند». این اعتراف مجله تایم در ۵ می ۱۹۸۰ در مقاله‌ای با عنوان «شکست در صحرا" است.

وی ادامه داد: «شن‌ها مامور خدا بودند». این امداد غیبی به تعبیر امام خمینی (ره)، واقعیت انکارناپذیری است که در طول تاریخ اسلام بار‌ها و بار‌ها تکرار شده است. هرجا که کار جامعه اسلامی گره می‌خورد، دست امداد الهی از جایی که حتی تصور هم نمی‌شود، گره‌گشایی می‌کند. یک نمونه‌اش همین عملیات طبس بود که گروه ویژه نیروی زمینی آمریکا موسوم به دلتا را در اولین عملیاتش با عنوان پنجه عقاب، در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹ مفتضحانه زمین‌گیر کرد. با این رسوایی بود که شکست کارتر در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در بیابان‌های طبس و در یک انقلاب نوپای اسلامی رقم خورد. البته تحمیل شکست‌هایی این‌چنینی، امداد‌های الهی و پیش‌برد امور به دست انسان‌ها، ولی به خواست پروردگار، وعده قطعی خداوند است: «وَ ما رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَ لکِنَّ اللهَ رَمی».

سخنگوی دولت یکی از دلایل مهم شکست‌های متعدد آمریکا از ملت ایران و به‌هم ریختگی محاسباتی آن‌ها را ایمان مردم ما و حراست الهی از جامعه اسلامی خواند و تصریح کرد: دفاع مقدس و مقاطع پس از آن مملو است از نشانه‌هایی که شکست قطعی محاسبه‌شده را، به پیروزی حتمی ملت ایران تبدیل کرده است. یک نمونه‌ی حی و حاضر آن شکست تحریم‌ها است.

وی اضافه کرد: پیش‌تر از این خود آمریکایی‌ها بار‌ها اعلام کردند که با وضع تحریم‌های بی‌سابقه، جامعه ایران از درون فرو می‌پاشد. آن‌ها حتی در میتینگ‌های مشترک با منافقین تروریست، تاریخ و نقشه فتح تهران را هم کشیده بودند!

بهادری جهرمی در این یادداشت یادآور شد:، اما کار این تحریم‌های ظالمانه که در طول تاریخ سابقه نداشته است، در نهایت به جایی رسید که حالا دیگر خود غربی‌ها هم به شکست آن معترفند. فقط در یک نمونه، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعتراف کرد که کارزار فشار حداکثری علیه تهران یک شکست فاحش بوده است. آمریکا و سایر بدخواهان مردم ایران سال‌هاست که به شکست سیاسی و نظامی از ایران عادت کرده‌اند، اگر عبرت‌گیرنده باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->