جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفر وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق به تهران

  • کد خبر: ۱۰۶۲۸۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
سفر وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق به تهران
وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق با هدف دیدار با همتایان خود امروز به تهران سفر کردند.

به گزارش شهرآرا نیوز، ارتشبد «وی فنگ هه» وزیر دفاع جمهوری خلق چین به منظور گفتگو با مقامات نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی و امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح وارد تهران شد.

قرار است وزیر دفاع چین با مقامات عالی ایران دیدار و در خصوص آخرین تحولات بین المللی و منطقه‌ای و راه‌های ارتقای سطح تعاملات نیرو‌های مسلح، روابط دو جانبه و موضوعات مورد علاقه دو کشور گفتگو کند.

همچنین در سفری جداگانه، محمد الحلبوسی رئیس مجلس عراق صبح امروز (چهارشنبه ۷ اردیبهشت ماه) در راس هیأتی وارد فرودگاه بین‌المللی مهرآباد شد.

رئیس مجلس عراق در بدو ورود به تهران، از سوی علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی مورد استقبال قرار گرفت.

بنابر این گزارش، محمد الحلبوسی نخستین‌بار در اسفند ۱۳۹۷ به ایران سفر کرده و امروز نیز برای دومین‌بار با مقامات عالی‌رتبه ایرانی دیدار و گفتگو خواهد کرد. الحلبوسی در جریان این سفر یک روزه با روسای جمهور و مجلس شورای اسلامی، وزیر امورخارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->