حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عرضه گوشت قرمز ارزان قیمت در ۲۱ فروشگاه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۰۶۳۷
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹
عرضه گوشت قرمز ارزان قیمت در ۲۱ فروشگاه شهر مشهد
توزیع گوشت قرمز طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب از طریق ۲۱ واحد صنفی منتخب اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی در مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: براین اساس هر کیلو گرم ران و دست بره نرینه به قیمت ۷۱ هزار تومان، ران و دست گوساله جوان درجه یک ۶۰ هزار تومان، گوشت چرخ کرده گوساله ۴۰ هزار تومان و گوشت آبگوشتی شامل دنده بدون چربی ۴۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

علی رسولیان افزود: امکان افزایش تعداد مراکز توزیع گوشت طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب در مشهد تا ۵۰ واحد صنفی نیز وجود دارد.
وی با اشاره به بازدید روز گذشته خود از یک واحد پرورش گاو گوشتی در چناران ادامه داد: این واحد یکهزار و ۵۰۰ گاو از نژاد عالی در اختیار دارد که با عرضه گوشت مرغوب و شیر برخوردار از پنج درصد چربی و پروتئین بسیار نقش مهمی در توسعه پرورش دام و محصولات لبنی استان ایفا می‌کند.
وی گفت: این واحد گاوداری در طرح توسعه خود اقدام به پرورش یکهزار راس گاو دیگر خواهد کرد که در این راستا برای ۵۰ نفر شغل جدید ایجاد می‌شود.
رسولیان همچنین از راه‌اندازی شهرک صنفی جعبه‌سازان در مشهد به عنوان یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری مهم خبر داد و افزود: طی هماهنگی با اتحادیه تعاونی جعبه‌سازان استان، شهرک صنفی یاد شده در زمینی به وسعت ۲۱ هکتار با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی برای یکهزار و ۲۰۰ نفر ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: در این راستا تاکنون شهرک‌های صنفی متعدد در استان ساخته شده یا در حال ساخت است که از جمله آن‌ها می‌توان به شهرک‌های صنفی آجیل و خشکبار، ریخته گری، سوغات و پوشاک اشاره کرد.
مصرف روزانه گوشت قرمز در خراسان رضوی ۴۰۰ تن است. این استان ۷.۱ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز و ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیرمولد در اختیار دارد.
خراسان رضوی در مجموع با ۱۴،۶ میلیون واحد دامی سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات در حوزه دام و طیور تولید می‌کند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->