دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت
سرخط خبرها

عرضه گوشت قرمز ارزان قیمت در ۲۱ فروشگاه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۰۶۳۷
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹
عرضه گوشت قرمز ارزان قیمت در ۲۱ فروشگاه شهر مشهد
توزیع گوشت قرمز طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب از طریق ۲۱ واحد صنفی منتخب اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی در مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: براین اساس هر کیلو گرم ران و دست بره نرینه به قیمت ۷۱ هزار تومان، ران و دست گوساله جوان درجه یک ۶۰ هزار تومان، گوشت چرخ کرده گوساله ۴۰ هزار تومان و گوشت آبگوشتی شامل دنده بدون چربی ۴۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

علی رسولیان افزود: امکان افزایش تعداد مراکز توزیع گوشت طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب در مشهد تا ۵۰ واحد صنفی نیز وجود دارد.
وی با اشاره به بازدید روز گذشته خود از یک واحد پرورش گاو گوشتی در چناران ادامه داد: این واحد یکهزار و ۵۰۰ گاو از نژاد عالی در اختیار دارد که با عرضه گوشت مرغوب و شیر برخوردار از پنج درصد چربی و پروتئین بسیار نقش مهمی در توسعه پرورش دام و محصولات لبنی استان ایفا می‌کند.
وی گفت: این واحد گاوداری در طرح توسعه خود اقدام به پرورش یکهزار راس گاو دیگر خواهد کرد که در این راستا برای ۵۰ نفر شغل جدید ایجاد می‌شود.
رسولیان همچنین از راه‌اندازی شهرک صنفی جعبه‌سازان در مشهد به عنوان یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری مهم خبر داد و افزود: طی هماهنگی با اتحادیه تعاونی جعبه‌سازان استان، شهرک صنفی یاد شده در زمینی به وسعت ۲۱ هکتار با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی برای یکهزار و ۲۰۰ نفر ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: در این راستا تاکنون شهرک‌های صنفی متعدد در استان ساخته شده یا در حال ساخت است که از جمله آن‌ها می‌توان به شهرک‌های صنفی آجیل و خشکبار، ریخته گری، سوغات و پوشاک اشاره کرد.
مصرف روزانه گوشت قرمز در خراسان رضوی ۴۰۰ تن است. این استان ۷.۱ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز و ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیرمولد در اختیار دارد.
خراسان رضوی در مجموع با ۱۴،۶ میلیون واحد دامی سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات در حوزه دام و طیور تولید می‌کند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->