حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸۶ درصد مشترکین گاز استان برای دریافت قبض پیامکی ثبت‌نام کردند

  • کد خبر: ۱۰۶۳۸
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷
۸۶ درصد مشترکین گاز استان برای دریافت قبض پیامکی ثبت‌نام کردند
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: ۸۶ درصد مشترکین گاز شهری و روستایی این استان برای تکمیل اطلاعات و دریافت پیامکی قبض گاز ثبت نام کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمید فانی با اعلام این خبر اظهار کرد: از مجموع دو میلیون و ۳۳۳ هزار مشترک گاز در استان، تاکنون یک میلیون و ۹۹۶ هزار و ۲۹۶ مشترک معادل ۸۶ درصد در طرح حذف کاغذی قبوض گاز مشارکت کردند.

وی با قدردانی از تعامل و همکاری خوب شهروندان در اجرای این طرح ملی افزود: بیشترین آمار ارسال اطلاعات مربوط به درگز با ۹۶ درصد همکاری است. همچنین در شهرستان مشهد نیز از مجموع یک میلیون و ۲۵۴ هزار مشترک، تاکنون ۹۸۶ هزار و ۶۲۹ مشترک اطلاعات خود را تکمیل و بروزرسانی کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با بیان این مطلب که تلاش می‌کنیم تا اجرای طرح حذف قبوض کاغذی گاز بدون دغدغه برای شهروندان انجام شود گفت: تا اواسط دی ماه امسال قبض گاز علاوه بر پیامک به صورت کاغذی نیز برای مشترکین ارسال گردیده و مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی پس از این تاریخ صورتحساب گازب‌های مصرفی صرفا به شماره همراه ثبت شده مشترکین پیامک می‌شود.

وی با بیان اینکه هر شماره تلفن همراه قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات چندین اشتراک گاز را دارد، اظهار کرد: مشترکین می‌توانند برای ثبت و تکمیل اطلاعات به صورت غیرحضوری، شماره اشتراک و تلفن خود را به صورت (شماره اشتراک * شماره تلفن) به سامانه ۱۰۰۰۳۷۰۷۴ یا طی تماس با تلفن گویای ۳۷۰۷۴ و ۱۸۹۴ اعلام کنند.

فانی ادامه داد: لینک «طرح جمع‌آوری اطلاعات تماس مشترکین گاز» نیز بر روی سایت شرکت گاز خراسان رضوی و شرکت ملی گاز ایران بارگذاری شده و امکان تغییر شماره تلفن همراه دریافت کننده پیامک نیز از طریق مراجعه به سایت شرکت گاز استان فراهم است. همچنین جمع‌آوری شماره همراه مشترکین، از ابتدای مهرماه امسال به صورت حضوری توسط نیرو‌های بخش پیمانکاری کنتورخوان این شرکت نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی هدف از اجرای طرح حذف کاغذی قبوض گاز را تکریم مشتری، بهره‌مندی از فناوری‌های نو، حفظ محیط زیست و صرفه جویی در هزینه‌ها اعلام کرد و افزود: مشارکت مردم در اجرای موفق این طرح موجب صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌های کشور می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->