معرفی فهرست کوتاه جوایز فیلم اروپا برای سال ۲۰۲۶ ناصر تقوایی؛ فیلم‌سازی که به «سینمای مولف» در ایران معنا بخشید «خرگوش سیاه، خرگوش سفید»، فیلم جدید شهرام مکری، در راه سنگاپور پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت «محمد کاسبی» طنز سیاسی مشهدی در قاب رسانه | درباره مجموعه «نمک نشنال» «غیبت موجه» در سینما آنلاین فیلم‌نت آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من ( بخش ششم) چند روایت خصوصی و عمومی از ایران و ایرانیان | مرور ۷ کتاب که به‌تازگی در قفسه‌ها جای گرفته‌اند مهلت ثبت‌نام در هشتمین جشنواره تولید ملی و رسانه تمدید شد تدفین پیکر محمد کاسبی حوالی مزار محمدعلی کشاورز ناصر تقوایی فیلم‌ساز، کارگردان و نویسنده برجسته کشور، درگذشت + علت فوت مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر محمد کاسبی، بازیگر سینما و تلویزیون + فیلم و عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ کدام خوانندگان برای انیمیشن‌های ایرانی خوانده‌اند؟ رضا عطارانِ «بزنگاه» و «خانه به دوش» در سریال اجل معلق ارکستر ملی ایران مهمان فرهنگی ترکیه شد روزبه حصاری با «غرب غمگین» روی صحنه می‌آید
سرخط خبرها

نمایش «دریاچه قو» با بازیگران جدید، در تهران

  • کد خبر: ۱۰۶۴۱
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
نمایش «دریاچه قو» با بازیگران جدید، در تهران
نمایش «دریاچه قو» این روز‌ها در تماشاخانه ایران‌شهر تهران روی صحنه رفته و با استقبال و بازخورد‌های مثبت مخاطبان تهرانی رو‌به‌رو شده است.
گروه هنر| «دریاچه قو» به‌کارگردانی رضا صابری در سی‌وهفتمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به‌عنوان نماینده مشهد روی صحنه رفت و توانست تندیس بهترین کارگردانی، بهترین آهنگ‌سازی، بهترین بازیگری زن، بهترین طراح حرکات فرم و دیپلم افتخار بهترین بازیگری زن، بهترین طراحی آرایه‌های صوتی، بهترین طراحی نور و بهترین طراحی گریم را از آن خود کند. این نمایش این روز‌ها در تماشاخانه ایران‌شهر تهران روی صحنه رفته و با استقبال و بازخورد‌های مثبت مخاطبان تهرانی رو‌به‌رو شده است. «دریاچه قو» که پیش از این با گروه بازیگران مشهدی در مشهد و جشنواره تئاتر فجر به روی صحنه رفته، در اجرا‌های تهران در ترکیب بازیگران، دستخوش تغییر شده است. رضا صابری، کارگردان نمایش «دریاچه قو»، در گفت‌وگویی با مهر، درباره دلیل تغییر بازیگران نمایش باتوجه‌به اجرایی که در جشنواره تئاتر فجر داشته‌اند، توضیح داده است: در اجرای تهران به‌دلیل شرایط سختی که برای اسکان و رفت‌وآمد گروه وجود داشت، تیم بازیگران نمایش به‌جز دو نفر از بازیگران زن تغییر کردند: «به‌جز ستایش رجایی‌نیا و عاطفه پوربهرام، بقیه بازیگران عوض شده‌اند و هنرمندان تئاتری از تهران، من را در اجرا همراهی می‌کنند.» بر این اساس در این اثر نمایشی که برگرفته از باله «دریاچه قو»، نوشته پیوتر ایلیچ چایکوفسکی است، مهران امام‌بخش، مارال فرجاد، ستایش رجایی‌نیا، مجتبی شفیعی، عاطفه پوربهرام، محبوبه سلطانی و عارفه معماریان به ایفای نقش می‌پردازند. لازم به ذکر است این کار به تهیه‌کنندگی مسعود حکم‌آبادی تا ۲۶دی، هرشب ساعت۲۱ در تماشاخانه ایران‌شهر تهران، روی صحنه می‌رود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->