وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) افتتاح واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه نکا به دستور رئیس جمهور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اعضا و هیئت رئیسه کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت مشخص شد رئیس فراکسیون کشاورزی: مافیای برنج با احتکار و واسطه‌گری بازار را ملتهب کرده است سخنگوی صنعت آب: تعرفه‌های آب بازدارنده نیست بقائی: نشست ایران و اروپا درباره تحریم‌ها در استانبول برگزار می‌شود ایران، تشنه اصلاح فوری نظام حکمرانی آب است | هدررفت ۲۰ درصد از آب تصفیه شده در شبکه‌های فرسوده انتقال
سرخط خبرها

وحیدی: سرشماری اتباع خارجی در دستور کار جدی ایران است

  • کد خبر: ۱۰۶۵۴۱
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
وحیدی: سرشماری اتباع خارجی در دستور کار جدی ایران است
وزیر کشور با بیان اینکه برخی اتباع خارجی با ویزا به ایران آمده اند که ممکن است ویزای آنها باطل شده باشد، گفت: سرشماری اتباع خارجی در دستور کار جدی ما است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در حاشیه کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بعد از فجایعی که رژیم آمریکا در افغانستان ایجاد کرد و مشکلاتی که برای مردم افغانستان پیش آمد و حکومت جدیدی در این کشور ایجاد شد، شاهد سرازیر شدن حجم وسیعی از مردم افغانستان به سمت مرز‌ها بودیم، چون جمهوری اسلامی را نقطه امنی می‌دانستند.  

وی افزود: خواهش ما از عزیزان این بود که به داخل ایران نیایند و در داخل مرز‌های افغانستان ساماندهی شوند، ولی گروه‌های زیادی از آنان داخل کشور شدند و ما به لحاظ مسائل انسانی صلاح نبود که برخورد‌های تندی بکنیم.  

وحیدی با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای درمورد میزبانی ایران از مهاجرین افغانستانی تصریح کرد: اگرچه رسانه‌های مغرص تلاش کردند صحنه‌های ساختگی را درست کنند و به افکار عمومی افغانستان القا کنند که در ایران با برخی از این مهاجرین برخورد‌های بدی صورت گرفته، ولی غالب این کلیپ‌ها غلط بود و آغوش گرم ایران برای پذیرش پناهندگان و مهاجرین باز بود و تلاش شده امنیت و آسایش به آنان داده شود.  

وی با بیان اینکه مسئله بزرگ ما شناسایی این عزیزان مهاجر است است، چون جمهوری اسلامی برنامه‌هایی در حوزه اقتصادی دارد و عدم شناسایی آنان هم برای ما و هم برای آنان درد سر درست می‌کند، گفت: در برخی استان‌ها سهمیه آرد داریم که با ظرفیت‌های شناخته شده آن استان متناسب است و با عدم شناسایی مهاجرین این توزیع سهمیه سوخت و آرد با مشکل مواجه می‌شود.  

وزیر کشور با بیان اینکه برخی با ویزا آمده اند که ممکن است ویزایشان باطل شده باشد و برخی نیز از شهری به شهر دیگری رفته‌اند و تعادل جمعیتی آنان شناخته شده نیست، تصریح کرد: بنابراین این سرشماری در دستور کار جدی ما هست و باید خودشان به دفاتر کفالت استانداری‌ها مراجعه کنند و هماهنگی خواهد شد که به دفاتر خدمات دولتی و پلیس بعلاوه ۱۰ مراجعه کنند تا یک شناسایی صورت گیرد و بعدا درمورد نحوه خدمات دهی و ساماندهی آنان تصمیم گیری شود.  

وحیدی با تاکید بر اینکه اتباع افغانستانی و همه اتباع در مهلتی که اعلام خواهد شد مراجعه کنند و برگه‌های مربوطه را پر کنند تا راجع به خدمات دهی آینده به آنان تصمیم گیری کنیم، گفت: اگر این اتباع به هردلیلی مراجعه نکنند ممکن است از دید ما مهاجر قلمداد نشوند و کسانی که برای دریافت کارت پیش بینی شده مراجعه نکنند ناچاریم که سخت گیرانه‌تر برخورد کنیم.  

وزیر کشور تاکید کرد: به همه کسانی که در این طرح شناسایی مراجعه خواهند کرد اقامت‌های موقت خواهیم داد و از این جهت نگران نباشند.  

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->