درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم
سرخط خبرها

تازه‌ترین جزئیات از قتل اتفاقی پاکبان مشهدی

  • کد خبر: ۱۰۷۰۱۰
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷
تازه‌ترین جزئیات از قتل اتفاقی پاکبان مشهدی
عاملان جنایت در خیابان کشمیری پس از گذشت ۲ روز از وقوع جرم دستگیر شدند.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ از صبح جمعه که یک پاکبان مشهدی مظلومانه و هنگام خدمت به شهروندان به ضرب گلوله افرادی ناشناس کشته شد تا عصر جمعه که متهمان این جنایت دل خراش دستگیر شدند، تنها دو روز گذشت، اما ابهامات موجود در پرونده موجب گمانه زنی‌هایی درباره چرایی این جنایت شد. اما با دستگیری سه متهم این پرونده مشخص شد مرحوم عیسی جلایریان (پاکبان مقتول) قربانی یک نزاع خیابانی شده‌است.

مرحوم جلایریان از ساعت ۴ صبح روز پنجشنبه درست پس از خوردن سحری راهی خیابان شهید کشمیری شد تا با زبان روزه و مثل هر روز با تمیز کردن خیابان و جمع آوری زباله ها، بدون هیچ هیاهویی به مردم شهرش خدمت کند. او مثل همیشه جارو به دست کوچه‌های این خیابان را یکی پس از دیگری تمیز می‌کرد و پیش می‌رفت، غافل از اینکه حادثه‌ای شوم در کوچه شصت و دوم در انتظار اوست.
ساعت از ۸:۰۰ گذشته بود که ناگهان خودرویی با ترمز ناگهانی وسط خیابان متوقف می‌شود و عده‌ای در کسری از ثانیه مقابل همدیگر صف آرایی می‌کنند. این تقابل مسلحانه خیلی زود منجر به آتش گشودن طرفین می‌شود تا جایی که اهالی وحشت زده به خیابان می‌آیند.

جسد خونین برجای مانده روی آسفالت

با حضور شهروندان مشخص می‌شود که عاملان تیراندازی از محل گریخته اند و سکوتی آمیخته با ترس و وحشت محله را در برگرفته است، اما لحظاتی بعد شهروندان با دیدن پیکر غرق در خون پاکبانی که هر روز محله شان را تمیز می‌کرد شوکه شدند و در بهت فرو رفتند.

زمان زیادی نگذشته بود که با اعلام موضوع به پلیس ۱۱۰ و اورژانس، نیرو‌های انتظامی و تکنیسین‌های اورژانس در محل حاضر شدند. معاینات اولیه نشان داد که یکی از گلوله‌های شلیک شده به سر پاکبان خورده و این فرد در جا کشته شده است.
با اعلام قتل بلافاصله بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد به همراه کارآگاهان پلیس آگاهی به محل آمدند. بررسی‌های اولیه قاضی صادق صفری نشان داد که پنج پوکه در خیابان افتاده که یکی متعلق به اسلحه کلاشنیکوف و چهار گلوله نیز از کلت بوده است.

شناسایی هویت ضاربان

تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی با هدایت جواد شفیع زاده، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی آغاز شد. بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته منجر به ردزنی خودرو حامل متهمان شد. مأموران در همان روز حادثه توانستند با سرنخ‌های موجود متهمان را شناسایی و اقدامات لازم برای شناسایی محل اختفایشان را آغاز کنند.
کارآگاهان پلیس آگاهی در همان روز حادثه محل اختفای احتمالی متهمان را شناسایی کردند و بلافاصله برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند، اما پس از ورود مأموران به این منازل مسکونی مشخص شد که متهمان این ساختمان‌ها را خالی کرده و گریخته اند.

دستگیری در روز جمعه

شاخه‌ای دیگر از تحقیقات منجر به ردزنی و شناسایی محل جدید اختفای متهمان و شناسایی سه متهم پرونده شد. براساس اطلاع رسانی روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، سه نفر از متهمان مربوط به یک طرف نزاع به همراه سلاح کلاشنیکوف دستگیر شده اند و تلاش برای دستگیری طرف دیگر پرونده که دارای پرونده‌های متعدد کیفری است ادامه دارد.

قتل اتفاقی پاکبان

در بازجویی‌های اولیه از متهمان دستگیر شده مشخص شد که آن‌ها با طرف دیگر این پرونده از مدت‌ها قبل اختلافاتی - که احتمالا بر سر ملک بوده است- داشته اند و روز حادثه برای گفتگو سر قرار حاضر می‌شوند. از آنجایی که هر دو گروه به همدیگر اعتماد نداشته اند با اسلحه به محل می‌آیند که در همان لحظات اولیه به سمت یکدیگر شلیک می‌کنند. در این میان پاکبان مشهدی که در حال نظافت کوچه بوده کاملا اتفاقی وسط این نزاع مسلحانه قرار می‌گیرد و یک گلوله به زانویش -گلوله درون پا کشف شد- و یک گلوله دیگر به سرش می‌خورد که موجب قتل او می‌شود. طرفین نزاع با دیدن صحنه اصابت گلوله‌ها به پاکبان، بلافاصله سوار خودرو شده و از محل متواری می‌شوند. تحقیقات درباره دیگر ابعاد این پرونده و همچنین دستگیری دیگر متهمان همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->