سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید
سرخط خبرها

حذف ماسک، موج جدیدی از کرونا ایجاد می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۷۱۰۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۱
حذف ماسک، موج جدیدی از کرونا ایجاد می‌کند
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در کشور‌هایی که به یکباره ماسک حذف شد موج شدیدی از بیماری ایجاد شد به همین علت با وجود کنترل نسبی بیماری در ستاد ملی مقابله با کرونا، حذف ماسک یا توقف واکسیناسیون به هیچ عنوان مطرح نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید کریمی در پاسخ به این سؤال که با قرار گرفتن کشور در بهترین شرایط کرونایی آیا تصمیمات متناسب با این شرایط اتخاذ شده است؟ افزود: باوجود اینکه امروز به همت مردم و با تدابیر دولت در بهترین شرایط بیماری قرار داریم، اما هرگز کرونا را پایان یافته تلقی نمی‌کنیم، امروز در هند موارد افزایشی است و ما با این کشور فاصله جغرافیایی چندانی نداریم و اگر مراقب نباشیم ممکن است دوباره دچار مشکل شویم.

وی با تأکید بر مراجعان روزانه مشکوک، محتمل و قطعی کرونا به ۱۰ هزار نفر در کشور ادامه داد: آمار مبتلایان روزانه که نیاز به بستری دارند به حدود هزار نفر رسیده است و در مجموع روی تخت بیمارستان‌ها ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار کرونایی داریم که از این تعداد هزار نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند پس کرونا هنوز تمام نشده است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از جهت واکسیناسیون هم توصیه می‌کنیم کسانی که وقت نوبت سوم آن‌ها رسیده است حتما تزریق کنند، زیرا زمان آن که بگذرد ایمنی پایین می‌آید و همین ویروسی که برای یک نفر با ایمنی قوی مشکل ایجاد نمی‌کند می‌تواند برای کسی که ایمنی ضعیفی دارد مشکل ساز شود به همین علت تزریق یک نوبت دیگر برای کسانی که سن بالا یا نقص سیستم ایمنی دارند ابلاغ شده است.

دکتر کریمی افزود: قابل درک است که وقتی شرایط بهتر می‌شود مردم حس می‌کنند دیگر نیازی به مراقبت نیست و این کار رسانه و ما مسئولان است که به مردم گوشزد کنیم که کرونا تمام نشده است و باید مراقب باشیم.

وی با بیان اینکه تا تابستان موج جدیدی پیش بینی نمی‌کنیم، ادامه داد: اگر سویه جدیدی ایجاد نشود انتظار این است که به سمت شرایط بهتری برویم، اما این یک قانون است تا وقتی سیستم ایمنی کل دنیا قوی نشود و واکسیناسیون به صورت عادلانه در کشور‌های دنیا انجام نشود باید مراقب بود، زیرا ویروس در حال گردش است و مطمئن است دوباره جهشی اتفاق بیفتد و یک سویه جدیدی ایجاد شود که ما از آن بی خبر باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سؤال که آمار‌ها تا چه حدی کاهش پیدا کند الزام استفاده از ماسک برداشته می‌شود، گفت: عامل‌های زیادی در این زمینه دخیل است که بررسی و تصویب آن جزو اختیارات ستاد ملی مقابله با کروناست و باید در کمیته‌های تخصصی بحث شود، به طور مثال از نظر کنترل ویروس ما یک «آر او» یا «آر زیرو» داریم که هر فردی چند نفر دیگر را می‌تواند آلوده کند اگر این شاخص به زیر یک برسد یعنی شرایط کنترل شده است و هر نفر کرونایی کمتر از یک نفر را می‌تواند مبتلا کند و این یعنی شیوع بیماری کند می‌شود و شرایط تحت کنترل در می‌آید.

دکتر کریمی با تأکید بر اینکه ماسک هرگز حذف نشده و رعایت شیوه نامه‌ها همچنان پابرجاست، افزود: ستاد مقابله با کرونا هنوز در این زمینه تصمیمی اتخاذ نکرده است و ما نیز به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم.

منبع: صدا‌ و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->