آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید شهردار مشهد به مناسبت گرامیداشت روز معلم از مدرسه آیت الله خامنه‌ای

  • کد خبر: ۱۰۷۲۱۷
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
بازدید شهردار مشهد به مناسبت گرامیداشت روز معلم از مدرسه آیت الله خامنه‌ای
شهردار مشهد به مناسبت گرامیداشت روز معلم از مدرسه آیت الله خامنه‌ای واقع در ناحیه ۵ مشهد بازدید کرد و به زحمت‌کشان عرصه تعلیم و تربیت تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت روز معلم، صبح روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت سید عبدلله ارجائی، شهردار مشهد در دبیرستان پسرانه آیت الله خامنه‌ای حضور یافت و از زحمات فعالان عرصه تعلیم و تربیت تقدیر و تشکر کرد.

در این ملاقات صمیمانه ارجائی، شهردار مشهد، ضمن عرض تبریک روز معلم و تجلیل از جایگاه والای استاد مطهری و مقام معلم، تلاش‌های فرهنگیان محترم در راستای هدایت و ارشاد نسل کنونی را ستودنی دانست.

وی هدف از بازدید از این مدرسه را تکریم و تجلیل از مقام شامخ معلمان عنوان کرد و گفت: هفته معلم بهترین فرصت است تا از مقام معلمان در حد بضاعت تقدیر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->