ویدئو| دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد پرواز وسایل پرنده فوق سبک و پهپاد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ممنوع است گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس نگرانی آمریکایی‌ها درباره تسلط ایلان ماسک بر ارکان قدرت این کشور وزیر امور خارجه توطئه آمریکایی - صهیونیستی برای پاکسازی قومی غزه را محکوم کرد طرح عیدانه پلیس | ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت ۲۲بهمن ۱۴۰۳ طنین بانگ الله اکبر در سراسر ایران اسلامی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با عراقچی دیدار کردند
سرخط خبرها

نماز عید فطر در حرم مطهر شاهچراغ (ع) اقامه شد| امام‌جمعه شیراز: با احتکار کالا اقدامات دولت به نتیجه نمی‌رسد

  • کد خبر: ۱۰۷۲۴۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳
نماز عید فطر در حرم مطهر شاهچراغ (ع) اقامه شد| امام‌جمعه شیراز: با احتکار کالا اقدامات دولت به نتیجه نمی‌رسد
همزمان با پایان ماه ضیافت الهی نماز باشکوه عید سعید فطر در ۱۵۰ بقعه متبرکه و امامزادگان استان فارس اقامه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم زمان با فرارسیدن ماه شوال و پایان ماه ضیافت الهی، نماز باشکوه عید سعید فطر ساعت هفت صبح با حضور مردم مؤمن و ولایت‌مدار فارس در حرم مطهر شاهچراغ (ع) و مساجد و بقاع متبرکه استان اقامه شد.

مردم روزه‌دار فارس پس از یک ماه مهمانی بر سر سفره الهی با دلی سرشار از خلوص و پاکی امروز و در روز عید سعید فطر به نماز شکر ایستادند.

نماز عید فطر در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع)، پس از قرائت دعای ندبه، به امامت آیت‌الله دژکام نماینده، ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز برپا شد.

امام‌جمعه شیراز: تولید را به عنوان وظیفه ملی و اجتماعی رشد دهیم

آیت‌الله لطف‌الله دژکام ظهر امروز در خطبه‌های نماز عید فطر با تبریک این روز اظهار داشت: امروز عید کسانی است که عبادات ماه رمضان را انجام داده‌اند.  

وی با بیان اینکه خداوند غفور و مهربان است و اگر کوتاهی در عبادات شده تا فرصت هست باید جبران کنیم، گفت: امسال رهبر معظم انقلاب سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین گذاشتند این عناوین برای نیازی است که در جامعه وجود دارد و علت نامگذاری سال‌ها توسط رهبر معظم انقلاب، نیاز اجتماعی است.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه ما باید فرهنگ اقتصاد مقاومتی را که رهبری مطالبه کردند به وجود آوریم و ترویج دهیم، افزود: در این فرهنگ وظیفه فرد با جمع متفاوت است رویکرد عمومی باید به سمت تولید و اشتغال باشد، اما رویکرد فردی بر مبنای زهد و قناعت باشد.

آیت‌الله دژکام تصریح کرد: یک اصل مربوط به وظایف دینی و اجتماعی است برای اینکه همه تلاش کنیم تا تولید افزایش یابد و سرمایه‌ها در راستای تولید هزینه شود، اما برخی سرمایه خود را در راه‌های قاچاق به کار می‌اندازند یا پولشان را به بانک گذاشته؛ این‌ها خدمتی به کشور و ملت نکردند اگر همین پول را ولو با خطر و مشکلاتش به تولید بیندازند این خدمت است.

وی با بیان اینکه تلاش کنید تولید را به عنوان یک وظیفه ملی و اجتماعی رشد دهیم، عنوان کرد: اخلاقیاتی که به ضرر خودمان و اقتصاد مقاومتی است کنار بگذاریم و مسئولینی که نظارت می‌کنند از احتکار جلوگیری کنند، چون اگر احتکار باشد ظلم به مردم است و اقدامات دولت نیز به نتیجه نمی‌رسد.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه حرص زدن انسان را به گناه می‌اندازد، تصریح کرد: حریص نباشید، عاقلانه فکر کنید، باید دانش پشتیبان اقدام باشد همانگونه که رهبری فرمودند اقتصاد دانش‌بنیان باشد.

وی با بیان اینکه قناعت یک صفت خوب است، اما از این صفت خوب کم گفته می‌شود، افزود: باید تولید افزایش پیدا کند، اما شخصا باید انسان‌های قانع باشیم، گاهی اشتباه می‌کنیم افزایش تولید منافی قناعت نیست بدون قناعت انسان احساس آرامش و راحتی نمی‌کند.  

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه باید اخلاق اقتصاد مقاومتی که همان قناعت و صبر تا رسیدن به هدف است در جامعه توسعه دهیم، گفت: شعار‌های اصیل انقلاب اسلامی را باید در نسل‌های آینده تبلیغ کنیم و روز عید فطر به خودمان یادآور شویم که اگر می‌خواهیم به آرامش برسیم باید قناعت را فرهنگ کنیم.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه روی فرهنگ اقتصاد مقاومتی در استان فارس باید کار ویژه انجام شود، افزود: بناست که این فرهنگ را در نقشه مهندسی فرهنگی رواج دهیم تا استان فارس در این زمینه ویژه باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->