مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: رتبه‌بندی معلمان هفته آینده وارد کمیسیون دولت می‌شود (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۷۳۹۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
وزیر آموزش و پرورش: رتبه‌بندی معلمان هفته آینده وارد کمیسیون دولت می‌شود (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱)
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان که قریب به ۱۰ سال است کلید خورده از دوشنبه هفته آینده در کمیسیون دولت مطرح خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری صبح امروز در بدو ورود و حضور در مراسم غبارروبی گلزار شهدا سنندج، در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم به همه همکاران خود در سراسر کشور اظهار داشت: بزرگداشت مقام معلم یادآور خاطره شهید مطهری و بیش از ۴ هزار معلم شهید را زنده کرده است.

وی دلیل حضور خود در کردستان را قدردانی از معلمان این استان و همکاری‌های آن‌ها در دوران کرونا و آموزش مجازی عنوان کرد و افزود: امیدواریم با از سرگیری آموزش حضوری نیاز‌ها و کمبود‌هایی که برای معلمان وجود دارد، برطرف شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان تصریح کرد: طرح رتبه‌بندی معلمان قریب به ۱۰ سال است کلید خورده است لذا این طرح از دوشنبه هفته آینده در کمیسیون دولت مطرح و بلافاصله وارد دولت شده و اجرای آن در زمان مناسب آغاز خواهد شد.

نوری خاطرنشان کرد: از ۳۱ شهریورماه سال گذشته امتیاز رتبه‌بندی برای معلمان سراسر کشور لحاظ خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->