تشدید برخورد قانونی با دست‌کاری کنتور‌های آب در مشهد | پلمب ۴ واحد صنفی معروف (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت نام بدون قرعه کشی ۳ محصول سایپا از امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رشد ۳۰ درصدی تولید شکر ریزش شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد | اجرا از اول خرداد ۱۴۰۴ + سند وزیر صمت: تجارت جهانی ایران با رشد ۱۱ درصدی به ۱۳۰ میلیارد دلار رسید ارسال پیامک حذف به متقاضیان نهضت ملی مسکن خسارت خودرو‌های سوخته بندر شهید رجایی چگونه جبران می‌شود؟ اقدام غیرمنتظره صاحب‌خانه‌ها در بازار مسکن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جزئیات طرح جدید برای دهک‌بندی خانوارها اعلام شد قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد |طلای جهانی دوباره ریخت کاهش میزان توزیع روغن در بازار مشهد | بازار تشنه روغن نایاب کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

آخرین وضعیت دپو کالا‌های اساسی در بندر شهید رجایی| صدور دستور قضایی برای ترخیص ۳۲هزار تن روغن

  • کد خبر: ۱۰۷۸۵۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
آخرین وضعیت دپو کالا‌های اساسی در بندر شهید رجایی| صدور دستور قضایی برای ترخیص ۳۲هزار تن روغن
رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به دپوی ۱۵۰هزار تن روغن خام در انبار‌های بنادر و گمرکات استان، از صدور دستور قضایی برای ترخیص ۳۲هزار تن روغن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در سی و هشتمین بازدید خود از بندر شهید رجایی بندرعباس ضمن بازرسی از قسمت‌های مختلف این مجتمع بندری، گمرک، اسکله‌ها وانبار‌ها، اقدامات انجام شده به منظور مقابله با قاچاق در بندر و گمرک شهیدرجایی را شخصاً مورد بررسی قرار داد و علاوه بر ارائه توصیه‌های لازم خطاب به مسئولین مربوطه به منظور تشدید تدابیر پیشگیرانه و مقابله‌ای، دستورات ویژه‌ای صادر کرد.

مجتبی قهرمانی در ادامه ضمن نظارت بر نحوه انبارگردانی حدود ۸۰ هزار کانتینر و ۴۴ انباری که پس از دستور رئیس قوه قضاییه تعیین تکلیف آن‌ها شروع شده است، آخرین وضعیت کالا‌های اساسی دپو شده در بندر شهید رجایی بندرعباس را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم را جهت تسریع در ترخیص و حمل این کالا‌ها به اقصی نقاط کشور صادر کرد.

وی همچنین اظهار داشت: در جریان این بازدید و در حضور مسئولین مربوطه، تصمیمات لازم به منظور شتاب بخشی به روند ترخیص کالا‌های اساسی اتخاذ شده است و بر این اساس، دستگاه‌های متولی، مکلف هستند نسبت به بسیج تمامی امکانات برای ترخیص فوری اقلام دپو شده در این مجموعه بندری به سرعت اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در بخش دیگری از این بازدید ضمن حضور در محل مخازن روغن واقع در گمرک شهید رجایی بندرعباس با اشاره به اینکه حدود ۱۵۰ هزار تن روغن خام در انبار‌های بنادر و گمرکات استان هرمزگان وجود دارد تصریح کرد: تصمیمات لازم برای تسریع در روند ترخیص محموله ۳۲ هزار تنی روغن به منظور تأمین مواد اولیه مورد نیاز تعداد زیادی از کارخانه‌های تولید روغن خوراکی در سراسر کشور اتخاذ شده است.

قهرمانی در ادامه افزود: مقرر شده است به منظور تأمین ناوگان حمل و نقل مورد نیاز برای انتقال این محموله بزرگ روغن، تعداد کامیون‌های موجود در بندرشهید رجایی بندرعباس دوبرابر شود و خروج و بارگیری نیز به صورت ۲۴ ساعته ادامه یابد تا در اسرع وقت روغن‌های وارداتی به صورت کامل تخلیه و برای کارخانه‌های تولید روغن خوراکی در اقصی نقاط کشور ارسال شود.

این مقام قضایی همچنین بیان داشت: با توجه به مشکلات تنها کارخانه تولید روغن خوراکی استان هرمزگان در تأمین مواد اولیه نیز مقرر گردید به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت خطوط تولید، با هماهنگی اداره کل صنعت معدن تجارت، میزان قابل توجهی مواد خام اولیه به این کارخانه تحویل داده شود تا ضمن تولید حداکثری، محصولات خود را به سرعت روانه بازار کند.

وی خاطرنشان کرد: در این بازدید پس از بررسی مشکل یک شرکت فعال در حوزه تعمیر و تجهیز نیروگاه‌های برق، به منظور ترخیص ۸۰ کانتینر محموله مورد نیاز این شرکت، دستورات لازم صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان تأکید کرد: خوشبختانه پس از بازدید ریاست محترم قوه قضاییه از بندر شهید رجایی بندرعباس و دستورات تخصصی و راهگشای ایشان برای تعیین تکلیف اموال موجود در این مجتمع بندری، حرکت رو به جلویی را در موضوع ساماندهی به انبار‌های کالا و رفع مشکلات ترخیص اقلام متروکه و مواد اولیه تولید شاهد می‌باشیم و امیدواریم با ادامه این روند، گام‌های بلندی در جهت صیانت از اموال بیت‌المال و احقاق حقوق عامه برداشته شود.

گفتنی است، بر اساس آمار، گمرک شهید رجایی بندرعباس، بزرگترین گمرک ایران است که به تنهایی بیش از ۵۵ درصد صادرات و واردات و ۷۰ درصد ترانزیت کشور را برعهده دارد و همچنین سالانه حدود ۱۰۰ میلیون تن کالا در بندر این گمرک تخلیه و بارگیری می‌شود که این رقم معادل تخلیه و بارگیری ۹۰ درصد کالا‌های کانتینری کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->