صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

اکبری:انگیزه خوبی برای جام باشگاه‌های آسیا داریم|ارزیابی درستی از حریفان ندارم

  • کد خبر: ۱۰۷۹۳۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
اکبری:انگیزه خوبی برای جام باشگاه‌های آسیا داریم|ارزیابی درستی از حریفان ندارم
سرمربی تیم والیبال پیکان تهران گفت: تا زمانی که حریفان را از نزدیک نبینم، نمی‌توانم هیچ‌گونه ارزیابی از حریفان پیکان در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا داشته باشم.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بیست‌ودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا ۲۰۲۲ از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت با حضور هشت تیم به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد و دو تیم پیکان تهران و مقاومت شهداب یزد در این دوره از رقابت‌ها به عنوان نمایندگان ایران حضور خواهند داشت.
سرمربی تیم پیکان تهران درباره آمادگی شاگردان برای حضور در این مسابقات، گفت: از ۲۲ فروردین تمرینات خود را آغاز کردیم، اما به دلیل این که بسیاری از بازیکنان در اردوی تیم ملی حضور داشتند، تمرینات به صورت ناقص انجام شد. در این مدت که بازیکنان تیم ملی را در اختیار نداشتیم، تلاش کردیم بازیکنانی که در باشگاه هستند را از نظر بدنی آماده نگاه داریم تا این که بازیکنان تیم ملی به ترکیب اضافه شوند و با چند جلسه تمرین هماهنگی، آماده حضور در مسابقات شویم.
پیمان اکبری افزود: هنوز اعضای تیم از نظر بدنی به شرایط ایده‌آلی که می‌خواهیم نرسیده‌اند، البته این موضوع طبیعی است، چون تمرینات را کمی دیر شروع کردیم و تا زمان مسابقات یک هفته زمان داریم و سعی می‌کنیم در روز‌های آینده تیم را به شرایط خوبی از نظر بدنی برسانیم.
وی با بیان این‌که تمرینات هماهنگی تیم پیکان از این هفته آغاز می‌شود و این تمرینات فشرده خواهد بود، تصریح کرد: خداراشکر بچه‌ها انگیزه خوبی دارند. تمرینات به خوبی پیش می‌رود و بازیکنان دوست دارند عملکرد خوبی در جام باشگاه‌های آسیا داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->