مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

برگزاری همایش ملی فناوری‌های نوین انرژی در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۸۰۶
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵
برگزاری همایش ملی فناوری‌های نوین انرژی در مشهد
چهارمین همایش ملی فناوری‌های نوین انرژی روز چهارشنبه با حضور جمعی از محققان و استادان دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رییس انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران در این همایش با اشاره به سند چشم انداز افق ۱۴۰۴ در کشور گفت: حدود ۶ سال تا رسیدن به این تاریخ زمان داریم ولی هنوز تصویر روشنی از مسیر پیش رو وجود ندارد.
حسن غفوری‌فرد افزود: انجمن‌های علمی با حمایت و همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت افزایش و تعالی ارزش علم در جامعه فعالیت می‌کنند و همچنین حمایت از همکاری‌های بین‌المللی را در دستور کار خود دارند.
وی ادامه داد: کلید موفقیت رابطه صنعت و دانشگاه در ارائه تعریف دقیق و پیدا کردن نیازهای مفهومی پروژه‌های صنعتی از مسیر دانشگاه‌هاست.
وی گفت: باید به مفاهیم جدید در حوزه‌های تجاری سازی فناوری و استفاده بهینه از ظرفیت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و همچنین ظرفیت صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان‌ با نگرش به مزیت‌های ارزی آنها توجه شود.

مدیر عامل شرکت توانیر نیز در این همایش گفت: شاهد افزایش مصرف برق در روزهای گرم سال در حدود ۲۲ هزار مگاوات برق بودیم که دلیل اصلی آن استفاده از وسایل سرمایشی است.
محمد حسن متولی زاده افزود: در طول ۱۴۰ سال گذشته متوسط رشد مصرف برق کشور هفت درصد بیشتر از سایر کشورهای جهان بوده که در ۱۰ سال اخیر این منحنی به ۵.۲ درصد رشد رسیده است و با مدیریت اوج مصرف برق در سال جاری توانستیم این منحنی را حدود یک درصد کاهش دهیم.
وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های اجرا شده، فراهم کردن بسته‌های تشویقی برای اصلاح الگوی مصرف برق کشاورزان، صنعتگران و اداره‌ها بود و به همین دلیل در سال جاری خاموشی برق در کشور به صفر رسید و با تغییر الگو توانستیم ۱۲۰ درصد بیش از سال گذشته صادرات برق داشته باشیم.
وی گفت: براین اساس باید بتوانیم الگوی مصرف برق مشترکین خانگی را اصلاح کنیم که استفاده از شرکت‌های نوپا و همچنین اینترنت می‌تواند گام مهمی در این مسیر باشد.
متولی زاده افزود: با حذف قبوض کاغذی و ثبت اطلاعات مشترکین، مسیر دوسویه‌ای برای ارتباط و انتقال پیام‌ برای اطلاع رسانی به مشتریکن فراهم شده است.
رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: خواسته یا ناخواسته، به دلیل اهمیت بسیار گردش مالی در صنعت برق، این موضوع می‌تواند توجه را به کسب وکارهای نوین و استفاده از مصادیق انرژی در این حوزه معطوف کند.
دکتر حمیدرضا پوررضا با اشاره به اهمیت انرژی و فناوری‌های روز دنیا در این زمینه افزود: پیشگامی در به دست آوردن انرژی به عنوان یکی از شاخصه‌های پشرفت کشورها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: توجه به افزایش بهره وری و استفاده از صنایع به عنوان اصلی ترین شاخصه توسعه پایدار در به دست آوردن انرژی، با نگاهی کارشناسانه می‌تواند در این موضوع کارگشا باشد.
دبیر چهارمین همایش ملی فناوری‌های نوین انرژی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: سعی شده است در این همایش مسیرهای دسترسی و نحوه استفاده کشورهای پیشرفته از فناوری‌های نوین انرژی مورد بحث و برسی قرار گیرد.
مجید علومی بایگی افزود: در حاشیه این همایش متخصصان در زمینه شهرهای هوشمند با مسوولان شهر مشهد به گفت و گو خواهند نشست.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: ۲ کارگاه اینترنت اشیا نیز برای بررسی مزایا و معایب آن در این همایش برگزار می‌شود.
وی گفت: علاوه بر آن مسابقه "هکتون" که برگرفته از هک و تحت فشار قرار دادن و همچنین مسابقه دوی ماراتون است برای ارائه و بررسی مسایل و مشکلات شرکت‌ها و ارائه راه حل در این همایش در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این مسابقه یک برنامه بلند مدت است که هر ماه افراد مشارکت کننده دستاوردهای خود را ارائه می‌کنند تا با همفکری استادان دانشگاه و صنعتگران به حل مسائل بپردازند.
چهارمین همایش ملی فناوری‌های نوین انرژی به مدت ۲ روز با هدف مدیریت مصرف، هوشمند سازی در صنعت برق، تولید انرژی الکتریکی از منابع تجدید پذیر و استفاده از خودروهای برقی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه دارد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->