گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

جدیت دستگاه قضا در مجازات محتکران و اخلالگران توزیع کالا

  • کد خبر: ۱۰۸۲۹۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
  • ۱
جدیت دستگاه قضا در مجازات محتکران و اخلالگران توزیع کالا
دادستان کل کشور با محتکران و اخلالگران توزیع کالا در بازار اتمام حجت کرد و گفت: دستگاه قضائی برای مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، "مدیریت ارز" و "کنترل بازار" دو عرصه مهمی بود که حجت‌الاسلام محسنی‎‌اژه‌ای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه و در راستای کمک به دولت جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم بر روی آنها تأکید کرد و با اشاره به مصوبات جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی برای مقابله با گران‌فروشی و احتکار، گفت: دستگاه قضائی با تمام توان در موضوعات "مدیریت ارز" و "کنترل بازار" و همچنین "مقابله با گرانفروشی و احتکار" به دولت کمک خواهد کرد تا از ناحیه سودجویان گزند و آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود.

در همین باره حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور با اشاره به دستورات رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: محتکران و سنگ‌اندازان در بازار بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و‌ مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دادستان کل کشور بیان کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به عوامل خارجی از جمله تحریم‌ها و افزایش قیمت جهانی کالاها بازمی‌گردد.

وی با بیان اینکه حل مشکلات اقتصادی مستلزم تعامل، هماهنگی و همکاری بین قوای سه‌گانه و مردم است، گفت: دستگاه قضائی براساس وظایف ذاتی خود با عواملی که باعث بروز مشکلات اقتصادی در کشور می‌شوند و اقدام به احتکار، قاچاق و گران‌فروشی‌ می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: برخورد با محتکران و اخلالگران در نظام اقتصادی کشور به صورت ویژه در دستور کار قوه قضائیه قرار دارد.

وی افزود: در حوزه اقتصاد، رسیدگی به برخی امور جزو وظایف ذاتی قوه قضائیه نیست اما دستگاه قضایی از باب همکاری و تعامل با دولت در اصلاح ساختار اقتصادی کشور، اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

منتظری با تأکید بر مشارکت همگانی در حل مشکلات اقتصادی، اظهار کرد: هیچگاه وضعیت معیشت مردم از دید مسئولان پنهان نبوده و به مشکلات واقف هستیم، لذا باید با مشارکت همگانی تلاش کنیم تا این مسائل حل و فصل شوند.

وی افزود: ممکن است عده‌ای در داخل کشور که منافع آنها به خطر افتاده است، در مقابل اقدامات مسئولان سنگ‌اندازی کنند، همچنین این امکان وجود دارد که عده‌ای به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، با واسطه یا بی‌واسطه اقدام به همکاری با معاندین کنند؛ لذا این افراد بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و‌ مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

دادستان کل کشور بیان کرد: در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی باید میان بخش‌های مختلف هماهنگی‌ ایجاد شود؛ از این رو لازم است تا مراجع قضائی سراسر کشور برای همکاری با دولت هماهنگ شوند.

وی افزود: هفته آینده برنامه‌ای ویژه برای ایجاد هماهنگی بین دادستان‌های مراکز استان‌ها خواهیم داشت تا هم در برخورد با عناصر و مجرمانی که به دنبال ایجاد مشکلات اقتصادی برای مردم هستند و هم در راستای برخورد با اخلالگران در توزیع کالا، احتکارکنندگان و قاچاقچیان کالا، قدم‌های مثبتی در راستای اصلاح اقتصاد کشور برداریم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
0
0
سلام قاطعیت با حکم اشد مجازات اسلامی یعنی اعدام بابا یکبار امتحان کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->