گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش زاکانی به احتمال خودزنی شهردار یکی از نواحی| اگر اثبات شود برخورد سختی خواهیم داشت

  • کد خبر: ۱۰۸۴۰۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
واکنش زاکانی به احتمال خودزنی شهردار یکی از نواحی| اگر اثبات شود برخورد سختی خواهیم داشت
شهردار تهران درباره موضوع ضرب و شتم شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ گفت: اگر این موضوع ساختگی باشد، برخورد سختی خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زاکانی در حاشیه حضور در پنجمین اجلاس شورای عالی استان‌ها برای امضای تفاهم نامه میان مجمع کلان‌شهر‌های کشور و شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران گفت: امروز تفاهم نامه همکاری میان شورای عالی استان‌ها و مجمع کلان شهر‌های کشور امضا شد تا  در راستای آن بتوانیم از ظرفیت‌های مختلفی که در این ۱۹ کلان شهر کشور وجود دارد در راستای ارتقای خدمات به مردم بهره بگیریم؛ و همچنین از سوی دیگر با توجه به ظرفیت ویژه شورای عالی استان‌ها در ارسال طرح ولایحه به  مجلس و  دولت در راستای ارتقای خدمات استفاده کنیم.

وی افزود: قطعا با  این هم افزایی می‌توانیم در آینده برای تحقق قانون اساسی و اصول ۱۰۰ تا ۱۰۵ قانون اساسی که در راستای وظایف شوراهاست و مغفول مانده گام برداریم و احیای این وصول را رقم بزنیم.

وی ادامه داد: در قانون ظرفیت‌های کم نظیری برای شورا‌ها در نظر گرفته شده، اما با توجه به این که تاسیس شورا‌ها با تاخیر ۲۰ ساله‌ای نسبت به مجلس  شورای اسلامی اتفاق افتاده است بخشی از این ظرفیت‌ها به سایر دستگاه‌های اجرایی و حکمرانی کشور منتقل شده لذا باید تلاش کنیم شورا‌ها و مدیریت شهری به جایگاه اصلی خود بازگردد.

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سئوالی در خصوص حواشی شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ گفت: وقتی که متوجه موضوع ضرب و شتم شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ شدیم به عنوان وظیفه به عیادت رفتیم و تلاش کردیم از همه ظرفیت‌ها در جهت استیفای حقوق شهر، شهروندان و پرسنل گام برداریم.

وی ادامه داد:، اما بعدا گزارشی آمد که آنچه که اتفاق افتاده ممکن است جنبه ساختگی داشته باشد، برهمین اساس به سازمان بازرسی و معاونت مناطق دستور دادیم که موضوع بررسی شود چراکه این مساله چیزی نیست که اغماض کنیم. بی‌تردید پس از بررسی اقدامات تشدید شده‌ای را در دستور کار خواهیم داشت.

شهردار تهران تاکید کرد: تخلف در ساختمانی که مراجعه کردند محرز است و این ساختمان در حال ساخت ۴ طبقه اضافه بوده لذا اقدام ناحیه برای جلوگیری از ضایعه‌ای که آسیب مالی و حیثیتی برای شهر و شهروندان داشته است، درست بوده، اما این که اتفاقی که روی داده با توجه به گزارش پزشکی قانونی که قطعی چیزی را بیان نکرده و گمانه‌زنی است، نیازمند بررسی است؛ قطعا اگر ساختگی باشد برخورد سختی را خواهیم داشت و اگر ساختگی نباشد از حقوق پرسنل خود صیانت خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص ابلاغ بخشنامه عوارض ساخت و ساز پیش از تصویب شورای اسلامی شهر تهران گفت: اشکالی که درمصوبه وجود دارد این است که عملا در پرداخت عوارض اخلال ایجاد می‌کند. ۱۶ نفر از اعضاء ۲ فوریت این موضوع را به امضاء رسانده بودند و انشاءالله روز یکشنبه این موضوع تصویب خواهد شد و آنچه که مصوب شود، ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->