وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
امام جمعه مشهد:

آمریکا جرئت فکرکردن به اقدام نظامی علیه ایران را ندارد

  • کد خبر: ۱۰۸۴۸
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۶
آمریکا جرئت فکرکردن به اقدام نظامی علیه ایران را ندارد
امام جمعه مشهد گفت: دشمن با دیدن توانمندی نیرو‌های نظامی جمهوری اسلامی از انجام تهاجم نظامی مأیوس است. آمریکا حتی جرئت فکرکردن به اقدام نظامی علیه کشور ما را ندارد.
به گزارش مهر، آیت ا... سیداحمد علم الهدی روز گذشته به مناسبت سالروز شهادت شهید کشوری در دیدار با فرماندهان هوانیروز، اظهار کرد: آمادگی دفاعی و بازدارندگی امروز ارتش با هیچ زمان دیگری مقایسه شدنی نیست. هوانیروز نقش بسیار تعیین کننده‌ای در پیروزی انقلاب اسلامی داشت.
وی با اشاره به نقش شهدا در ۸ سال جنگ تحمیلی، افزود: همه شهدا در هر رسته و مقامی نقش تعیین کننده‌ای در جنگ حق علیه باطل داشتند که از بین همه شهدای ارتش ۲ شهید برجسته اند، شهید کشوری و شهید شیرودی که برجستگی خاصی دارند و این باعث شده که به هوانیروز در بین تمام جریانات دفاعی توجه شود.

هوانیروز جزو ارکان قدرت ارتش ایران است
آیت ا... علم الهدی با بیان اینکه هوانیروز جزو ارکان اصلی قدرت ارتش ایران است، تصریح کرد: در فتنه اخیر دشمن قصد تصرف خیلی از پادگان‌های نظامی را داشت و می‌خواست با به دست آوردن سلاح، دست به کشتار بزند که خوشبختانه ورود ارتش به دستور فرمانده کل قوا برای حفاظت از مراکز مهم، جلو بسیاری از اتفاقات را گرفت. امام جمعه مشهد ادامه داد: این ورود به مرحله عملیات نظامی نکشید و فقط جنبه حضور میدانی داشت، اما همین صلابت و هیبت حضور ارتش اجازه ورود به دشمن را نداد. وقار و ابهت ارتش از اوایل انقلاب در همه عرصه‌ها اثرگذار بوده و همه فتنه‌ها با ورود ارتش خنثی شده است.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: حتی اگر دولت و مجلس هم کنار بروند، مقام معظم رهبری هستند تا نقشه‌های دشمنان را خنثی کنند؛ مانند اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس که با بمب گذاری، رجایی و باهنر را شهید کردند، اما هیچ خدشه‌ای به نظام وارد نشد.
وی با اشاره به اهمیت بصیرت در شناسایی و خنثی سازی توطئه ها، اظهار کرد: ارتش باید ۲ موضوع را در نظر بگیرد؛ نخست آمادگی اجتماعی و با مردم بودن و دوم بصیرت شناسی و دشمن شناسی.
آیت ا... علم الهدی بیان کرد: ارتش آمیختگی بیشتری با مردم دارد و هنگامی که مسائلی مانند فتنه رخ می‌دهد، طبعا نیروی زمینی وارد عرصه می‌شود، چون ارتباط بهتری با مردم دارد.
امام جمعه مشهد ادامه داد: هیچ ارتشی در بین ارتش‌های دنیا مثل ارتش ما مردمی نیست؛ زیرا ارتش‌های دیگر این آمیختگی و ارتباط با مردم را ندارند و از مردم جدا هستند.
وی نقش هوانیروز را قبل و بعد از انقلاب مهم ارزیابی کرد و گفت: بعضی از نهاد‌ها به دلیل انقلابی بودن برجسته می‌شوند و هوانیروز ارتش یکی از همین نهادهاست.

اجازه تعدی به مرز‌های کشور را نمی‌دهیم
در این مراسم فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش شمال شرق گفت: تمامی فعالیت‌های دشمن رصد می‌شود و اجازه کوچک‌ترین تعدی به مرز‌های کشور را نخواهیم داد.
امیرسرتیپ رضا آذریان افزود: کسانی که در ارتش خدمت می‌کنند گوش به فرمان فرمانده کل قوا و ادامه دهنده راه شهدای دفاع مقدس همچون کشوری و شیرودی هستند. آذریان درباره فعالیت‌های هوانیروز ارتش استان گفت: در هوانیروز تمامی کار‌ها را جوانان انجام می‌دهند. ما در منطقه شرق کشور ۲ پایگاه هوانیروز و پشتیبانی هوایی با پوشش ۷۰۰کیلومتری در تربت جام و بیرجند داریم. در پایان این نشست رحیم عینی، فرمانده هوانیروز خراسان رضوی، به بررسی توانمندی‌های هوانیروز استان پرداخت و این نیرو را در پشتیبانی و امداد هوایی بسیار فعال خواند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->