پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری مسابقات کشوری پارگلایدر در سایت درود

  • کد خبر: ۱۰۸۵۸۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
برگزاری مسابقات کشوری پارگلایدر در سایت درود
مقداد شهرکی، مسئول برگزاری مسابقات پروازی پاراگلایدر خراسان رضوی از برگزاری این دوره از مسابقات با حضور ۷۵ خلبان از سراسر کشور به مدت ۶ روز در سایت درود شهرستان زبرخان خبر داد.

مقداد شهرکی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص برگزاری مسابقات پروازی پاراگلایدر در سایت درود شهرستان زبرخان بیان کرد: مسابقات مسافت پاراگلایدر در سایت درود با حضور ۷۵ خلبان مطرح از سراسر کشور برگزار خواهد شد. همچنین ۴ خلبان مهمان از کشور آلمان در این مسابقات شرکت خواهند کرد. این مسابقات از یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه به مدت ۶ روز برگزار می‌شود. البته نخستین روز مسابقات به تمرین خلبانان اختصاص پیدا کرده و مسابقات از روز دوشنبه به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به حضور ۱۰ تا ۱۵ شرکت کننده از خراسان رضوی در این دوره از مسابقات ادامه داد: با توجه به اینکه این رشته ورزشی در خراسان رضوی در سالیان گذشته به خوبی تقویت نشده است، حضور این تعداد شرکت‌کننده در این مسابقات قابل قبول است و در جهت رشد این ورزش در خراسان رضوی کمک شایانی خواهد کرد.

مسئول برگزاری این دوره از مسابقات در خصوص حضور و تماشای علاقه‌مندان به این رشته ورزشی در سایت درود گفت: حضور علاقه‌مندان آزاد است، اما از آنجا که مسابقات پاراگلایدر در طول یک مسیر انجام می‌شود، تماشای جریان مسابقه امکان پذیر نخواهد بود. تماشای لحظات آغازین مسابقات و لحظه تیک‌آف خلبانان برای علاقه‌مندان بلامانع است.

شهرکی تصریح کرد: مسابقات پروازی پاراگلایدر‌ها برای نخستین بار است که در سایت درود برگزار می‌شود. تلاش ما این است که استاندارد و کیفیت مسابقات در سطح مسابقات جهانی باشد. زمین بازی درود پتانسیل و قابلیت بالایی در این زمینه دارد که تا کنون مهجور مانده بود. امیدوارم برگزاری این دوره از مسابقات امکان برگزاری سایر مسابقات را در این سایت فراهم کند. سایت درود پتانسیل برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی و جام جهانی را دارد، اما باید چند مسابقه داخلی برگزار شود تا سوابق آن به سازمان برگزار کننده جام جهانی پاراگلایدر ارسال شود.

وی در خصوص نحوه جذب منابع در جهت برگزاری این دوره از مسابقات اظهار کرد: تقریبا حمایت مالی از ما صورت نگرفته و تا این لحظه نتوانسته‌ایم اسپانسر جذب کنیم. هزینه برگزاری مسابقات پاراگلایدر بالا است. پیش بینی ما این بوده که عمده هزینه مسابقات را از هزینه ورودی خلبانان دریافت کنیم و مابقی هزینه مسابقات را از طریق اسپانسر تامین کنیم. از هر خلبان یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان ورودی گرفته‌ایم که هر خلبان حدود ۳ میلیون تومان در این مسابقات هزینه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->