ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور احتمالی خلبان‌های آلمانی در مسابقات ورزش‌های هوایی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۰۸۴۹۳
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
حضور احتمالی خلبان‌های آلمانی در مسابقات ورزش‌های هوایی خراسان رضوی
مسابقات ورزش‌های هوایی از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور ۷۰ خلبان پاراگلایدر باتجربه و مطرح کشوری در سایت درود، نزدیک شهرستان نیشابور، برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی فیضی اظهار کرد: مسابقات ورزش‌های هوایی از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور ۷۰ خلبان پاراگلایدر باتجربه و مطرح کشوری در سایت درود، نزدیک شهرستان نیشابور، برگزار خواهد شد. این دوره از مسابقات به میزبانی خراسان رضوی و به همت اداره ورزش‌وجوانان و هیات انجمن‌های ورزشی برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: به احتمال فراوان چهار خلبان از کشور آلمان در این مسابقات حضور پیدا کنند. همچنین ۱۰ خلبان از خراسان رضوی نیز در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

رییس کمیته ورزش‌های هوایی هیات انجمن‌های ورزشی خراسان رضوی افزود: یکشنبه، ۲۵ اردیبهشت، روز تمرینی خلبان‌ها خواهد بود و مسابقات از روز دوشنبه آغاز خواهد شد. با توجه به اینکه احتمال عدم آشنایی برخی از خلبانان با سایت پروازی درود وجود دارد، روز نخست مسابقات را به تمرین خلبانان اختصاص داده‌ایم.

فیضی خاطرنشان کرد: تماشای مسابقات برای عموم آزاد است. از آنجا که مسابقات پرواز‌های پاراگلایدر به صورتی است که خلبانان از یک منطقه اقدام به پرواز کرده و پس از طی مسافتی در یک منطقه دیگر فرود می‌آید، حالت منسجمی ندارد، اما برای خلبانانی که تجربه پایین‌تری دارند و یا در مسابقات شرکت نکرده‌اند، تماشای این دوره از مسابقات از نزدیک خالی از لطف نیست و کسب تجربه خواهند کرد.

وی گفت: پس از انجام اقدامات ابتدایی و امنیتی خلبانان و آمادگی برای پرواز مسابقات از حوالی ساعت ۱۱ روز دوشنبه آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->