آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایش وضعیت منابع آبی کلانشهر مشهد در رصدخانه شهری

  • کد خبر: ۱۰۸۶۱۳
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
پایش وضعیت منابع آبی کلانشهر مشهد در رصدخانه شهری
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: یکی از مهمترین اولویت های شهر دوستدار آب هم افزایی و در کنار هم قرار گرفتن نهادهای متولی و اشتراک داده‌های آماری است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، در بازدید اعضای کارگروه شهر دوستدار آب‌ از رصدخانه شهری مشهد گفت: با توجه به زیرساخت‌های مناسب که در رصدخانه شهری شهرداری مشهد ایجاد شده در جلسه‌ای که به منظور هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی در محل این رصدخانه برگزار شد، مقرر شد تا با مشارکت همه دستگاه‌های متولی داده‌های مورد نیاز به اشتراک گذاشته شود تا بتوانیم به چشم انداز مناسبی در مورد آینده منابع آبی در کلانشهر مشهد دست یابیم.

استفاده از ظرفیت رصدخانه برای حل مشکلات مشهد

همچنین مدیرکل آمار، پژوهش و مطالعات راهبردی شهرداری مشهد گفت: به‌ منظور حل مشکلات و معضلات کمبود آب در مشهد، می‌توان از ظرفیت رصدخانه مشهد استفاده کرد.
محسن محمدی در بازدید اعضای کارگروه شهر دوستدار آب از رصدخانه شهری مشهد، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌رسانی به شهروندان، تکمیل لایه‌های مکانی حوزه آب در دشت مشهد، شبیه‌سازی وقایع، تهیه نقشه کشف‌رود، اتصال به داده‌های بروز و برخط و استقرار SDI شهری از موارد مطرح شده در این بازدید بود.

وی افزود: در این بازدید اولین کارگروه شهر دوستدار آب با ذکر اهداف، رویکرد‌ها و دغدغه‌های حوزه آب دشت مشهد برگزار شد و در نهایت نیز مقرر شد طرح پیشنهادی کارگروه دوستدار آب با لحاظ کردن ظرفیت رصدخانه شهری مشهد و نقش دستگاه‌های اجرایی ذی‌نفع در حوزه آب، توسط مدیریت پروژه شهر دوستدار آب تنظیم و ارائه شود.

حسن کریمدادی، رییس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: توجه ویژه به حوزه آب نیازمند همکاری و همراهی همه مجموعه های متولی است و مدیریت شهری نیز به صورت کامل آمادگی خود را برای حمایت در این زمینه اعلام میکند.

گفتنی است این بازدید با همت و میزبانی گروه رصد‌های آماری شهرداری مشهد و با حضور جمعی از مدیران ارشد شهری، اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران آب منطقه‌ای خراسان برگزار شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->