ستاره‌های سینما در کنار مردم در شب‌های شهریور باغ کتاب موسیقی نواحی ایران در قالبی تازه | «خنیاشهر» متولد شد تجربه جادویی از موسیقی و سینما با «ارباب حلقه‌ها» تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی مهمان یزد می‌شود ۱۱ پویانمایی به جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان راه یافتند + اسامی جومونگ در صدر علاقه مخاطبان ایرانی قرار گرفت | پربازدیدترین سریال تابستانی در تلوبیون سیروس پرهام درگذشت + علت فوت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) کنسرت محسن یگانه در گرگان لغو شد+ علت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) فارست گامپ ایرانی معرفی آثار بخش مسابقه ایران جشنواره پویانمایی تهران بازیگری که شنونده خوبی بود | یادی از صدرالدین حجازی، هم‌زمان با سالروز درگذشتش مدیر مسئول همشهری آنلاین مجرم شناخته شد ساخت «تیم درمان»، سریالی درباره جنگ ۱۲روزه نگاهی به جایگاه فردوسی و منظومه او در نزد اعراب، به مناسبت انتشار ترجمه فارسی «دراسات فی الشاهنامة» جزئیات مراسم خاک‌سپاری و ختم زنده‌یاد «امید جهان»، خواننده مطرح بلیت کنسرت «علیرضا قربانی» در بازار سیاه
سرخط خبرها

ویژه نامه «سرو هزارساله» در موسسه شهرآرا منتشر شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۰۸۶۵۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۰
ویژه نامه «سرو هزارساله» در موسسه شهرآرا منتشر شد + فیلم
سومین شماره ویژه‌نامه «سرو هزارساله» ویژه روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فردوسی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز،دبیر ویژه‌نامه «سرو هزارساله» از انتشار آن ،توسط موسسه فرهنگی هنری شهرآرا خبر داد.

دکتر یوسف بینا در این باره اظهار کرد: این ویژه نامه به‌مناسبت بیست‌وپنجم اردیبهشت‌ماه «روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی» در مؤسسه فرهنگی‌هنری شهرآرا و در ۱۶۰ صفحه منتشر شده است.

دبیر سومین شماره ویژه‌نامه «سرو هزارساله» با بیان اینکه سومین شماره این ویژه‌نامه رویکردی متفاوت دارد، گفت: در این شماره در کنار پرداختن به اهمیت زبان فارسی، از یک‌سو اندیشه و حکمت فردوسی که شامل بحث‌های محتوایی شاهنامه است، بررسی شده و از سوی دیگر، به موضوع نیاز امروز ما به شاهنامه فردوسی پرداخته شده است.

وی ادامه داد: بی‌تردید هر کاری در راستای بازشناسی فردوسی و شاهنامه گامی در میانه راه است، زیرا شاهکار جاودانه حکیم توس دیروز ما را رقم زده است، امروز باید با آن باشیم و حرکت به‌سوی فردا نیز در پرتو آن ارجمند است. اعتقاد دایم، شاهنامه فردوسی دیروز و امروز و فردای ماست.

یوسف بینا افزود: در این ویژه‌نامه گفتارها و نوشتارهایی از بزرگان، صاحب‌نظران و پژوهشگرانی در حوزه شاهنامه ثبت شده است و ما کوشیدیم برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان ازجمله قشر فرهیخته و عموم مردم خوراک فکری ایجاد شود. در بخش‌های ابتدایی آن نیز سخنان رهبر معظم انقلاب درباره فردوسی آمده است؛ بخش اول آن رویکردی در حوزه دین، فرهنگ و حکمت دارد، بخش دوم شاهنامه از دید فرهنگی و ادبی و نگاه استادان دانشگاه به فردوسی بررسی شده، بخش سوم شامل مطالبی در حوزه ارزش‌های میراث فرهنگی و باستان‌شناسی به‌ویژه توس و شاهنامه است و فصل چهارم با رویکرد و نگاهی هنری ازجمله ظرفیت‌های سینمایی شاهنامه تولید شده است.

به‌گفته دبیر سومین شماره ویژه‌نامه سرو هزارساله، در این ویژه‌نامه علاوه بر گفت‌وگوها، مقاله‌ها و یادداشت‌ها، مجموعه‌ای از عکس‌های خبری مشهد شامل المان‌های تصویری شاهنامه و عکس‌های آرامگاه فردوسی به چشم می‌خورد.

دکتر بینا افزود: علاقه‌مندان به تهیه این ویژه نامه می‌توانند از طریق تماس با روابط عمومی موسسه شهرآرا به شماره ۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱ نسبت به تهیه آن اقدام نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->