زنگنه: اعتبارات جدید برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شد روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان آیا یارانه ثروتمندان امسال حذف می‌شود؟ ساعت معاملات صندوق‌های طلا از امروز تغییر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول زمان واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه درآمدی مشخص شد | حساب دهک‌های چهارم تا هفتم، ۲۷ فروردین شارژ می‌شود پیش بینی قیمت ارز و دلار (۱۸ دوشنبه ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخورد تعزیرات حکومتی با افزایش خارج از قانون اجاره بهای مسکن

  • کد خبر: ۱۰۹۳۹۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۱
برخورد تعزیرات حکومتی با افزایش خارج از قانون اجاره بهای مسکن
ستاد تنظیم بازار به سازمان تعزیرات حکومتی مأموریت داده تا با کسانی که نرخ اجاره بهای مسکن را فراتر از آنچه در قانون آمده افزایش دهند، برخورد تعزیراتی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز برنامه میز اقتصاد شبکه خبر به بررسی بازار مسکن و نرخ اجاره بها اختصاص داشت. در ستاد تنظیم بازار به این نتیجه رسیده‌اند که نرخ بازار مسکن به خصوص نرخ اجاره بها را کنترل کنند و مانع از افزایش قیمت‌ها از سوی دلالان شوند.

در این ستاد، سازمان تعزیرات حکومتی هم مأمور شده تا به شکایات مطروحه رسیدگی کند و از این رو، این سازمان یکی از ابزار‌های کنترل قیمت‌ها در بازار مسکن شده است.

در بخشی از این برنامه محمدعلی اسفنانی؛ سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از طریق ارتباط تلفنی در برنامه حاضر شد و به شرح مأموریت‌های این سازمان در اقدام جدید دولت برای کنترل قیمت مسکن پرداخت.

در ابتدا از اسفنانی پرسیده شد در سال‌های گذشته ضمانت اجرایی برای اجرای قوانین در خصوص کنترل بازار مسکن وجود نداشت. حالا در ستاد تنظیم بازار به این نتیجه رسیده‌اند که سازمان تعزیرات حکومتی ورود و بازار را بررسی کند، قرار است شما دقیقاً چه کاری انجام دهید؟

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ گفت: البته پیش از این هم ضمانت اجرایی در بحث تخلیه ملک مورد اجاره در قانون وجود داشته است؛ اما آنچه در مصوبه تظنیم بازار آمده، این است که میزام اجاره بها مشخصاً تعیین شده است یعنی در تهران و کلانشهر‌های دیگر میزان اجاره‌بهای قطعی و میزان افزایش آن مشخص شده است.

وی افزود: مصوبه‌ای پیش‌بینی شده بود و گفته بودند دادگاه‌ها از صدور حکم تخلیه خودداری کنند البته این دو رویه بود که در داگاه‌ها و شورای حل اختلاف بود که برخی عمل می‌کردند و برخی به عنوان اینکه قانون نیست، به آن عمل نمی‌کردند، اما آنچه مصوبه شورای تنظیم بازار است، طبق قانون لازم‌الاجراست و اگر شکایتی باشد که کسی میزان اجاره‌بهای امسال خودش را نسبت به پارسال بیش از مبلغ تعیین شده اضافه کرده باشد، این تخلف است و با آن برخورد تعزیراتی می‌شود.

معاون سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به این سؤال که آیا اول باید شکایتی به شما وصول شود که شما بررسی کنید؟ گفت: آنچه مصوب است، این است که تعیین مازاد این مبالغ تخلف محسوب می‌شود یعنی اول باید قرارداد تنظیم شود و اگر مازاد بر مصوبه ستاد تنظیم بازار اعلام شود، تخلف محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اشکال موجود این است که مالکین، بنابر توافق با مستأجر اقدام به افزایش اجاره‌بها می‌کنند بدون اینکه آن را حتی در قرارداد‌های عادی و بدون دریافت کد رهگیری و امثال این‌ها به ثبت می‌رسانند، اما اگر قراردادی بدون ثبت در سامانه تنظیم شود و مبلغ آن مازاد از مبلغ مصوبه باشد، تخلف صورت گرفته و مستلزم برخورد تعزیراتی است.

اسفنانی درباره واکنش تعزیرات حکومتی به قرارداد‌های صوری که با واقعیت اختلاف دارد، گفت: رسیدگی به این موضوع منوط به ثبت شکایت است و اگر شکایتی در بین نباشد یا از آن مطلع نشویم یا اینکه اگر بحث خصوصی باشد تا شکایتی نشود امکان ورود به این موضوع را نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->