مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟
سرخط خبرها

سارقانی که به «درختان خیابان» هم رحم نکردند، دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۰۹۵۳۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
سارقانی که به «درختان خیابان» هم رحم نکردند، دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ سارق درخت که پس از سرقت درخت‌ها و آنها را برای تبدیل به ذغال به همدست‌شان می‌فروختند، خبر داد و گفت: در این رابطه ۳۰ اصله درخت و یک تُن ذغال در کارگاه تولیدی ذغال کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ دوستعلی جلیلیان روز شنبه در تشریح این خبر بیان داشت: در پی چند فقره سرقت درخت در محدوده "قیامدشت" شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران کلانتری این محل قرار گرفت.

وی در ادامه عنوان کرد: با رصدهای میدانی و تحقیقات تخصصی در نهایت ماموران موفق شدند هویت و مخفیگاه ۲ سارق را در محدوده "باغ اناری قیامدشت" شناسایی و در یک عملیات ضربتی هر ۲ متهم را در مخفیگاهشان دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به اینکه متهمان به سرقت و فروش درخت های سرقتی به همدستشان اعتراف کردند، گفت: متهمان اظهار داشتند با فروش درخت های سرقتی، مالخر اموال مسروقه درخت های سرقتی را تبدیل به ذغال می کرده است.

وی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، کارگاه تولیدی غیر مجاز ذغال شناسایی و پس از هماهنگی های قضائی ماموران انتظامی متهم مشغول تبدیل چوب به ذغال بود، دستگیر شد و در بازرسی از محل ۳۰ اصله درخت بریده شده و یک تُن ذغال کشف کردند.

سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال کشف شده را حدود یک میلیارد ریال برآورد کرده اند، افزود: با تکمیل پرونده هر سه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->