پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سارقانی که به «درختان خیابان» هم رحم نکردند، دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۰۹۵۳۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
سارقانی که به «درختان خیابان» هم رحم نکردند، دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ سارق درخت که پس از سرقت درخت‌ها و آنها را برای تبدیل به ذغال به همدست‌شان می‌فروختند، خبر داد و گفت: در این رابطه ۳۰ اصله درخت و یک تُن ذغال در کارگاه تولیدی ذغال کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ دوستعلی جلیلیان روز شنبه در تشریح این خبر بیان داشت: در پی چند فقره سرقت درخت در محدوده "قیامدشت" شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران کلانتری این محل قرار گرفت.

وی در ادامه عنوان کرد: با رصدهای میدانی و تحقیقات تخصصی در نهایت ماموران موفق شدند هویت و مخفیگاه ۲ سارق را در محدوده "باغ اناری قیامدشت" شناسایی و در یک عملیات ضربتی هر ۲ متهم را در مخفیگاهشان دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به اینکه متهمان به سرقت و فروش درخت های سرقتی به همدستشان اعتراف کردند، گفت: متهمان اظهار داشتند با فروش درخت های سرقتی، مالخر اموال مسروقه درخت های سرقتی را تبدیل به ذغال می کرده است.

وی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، کارگاه تولیدی غیر مجاز ذغال شناسایی و پس از هماهنگی های قضائی ماموران انتظامی متهم مشغول تبدیل چوب به ذغال بود، دستگیر شد و در بازرسی از محل ۳۰ اصله درخت بریده شده و یک تُن ذغال کشف کردند.

سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال کشف شده را حدود یک میلیارد ریال برآورد کرده اند، افزود: با تکمیل پرونده هر سه متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->