ناترازی برق و کم‌آبی، تهدیدی برای ترافیک شهری و فضای سبز مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تا بررسی مدارک دو کاندیدای ریاست شورا، آقای ناصحی همچنان رئیس هستند اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای ششم شهر مشهد در سال پنجم مشخص شدند نگاهی به عمارت ۷۴ ساله شهرداری مشهد | بلدیه ارض اقدس آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورا تمام وقت خود را صرف خدمت به مردم کرده است یک بام و دو هوای مدرسه‌سازی در مشهد شهردار مشهد مقدس: صداوسیما نقش بی‌بدیلی در امیدآفرینی و انسجام ملی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) | پایداری وضعیت جوی تا پایان هفته تاریخ حفر چاه و تأثیر این تلاش در تأمین آب شرب برای مشهد برگزاری انتخابات هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد برای سال پنجم + فیلم درباره پروفسور بول ون مردی که در مشهد دوباره متولد شد افتتاح مرکز فرمان ترافیکی مشهد برای مدیریت ۷۰ هزار جای پارک تمهیدات شهرداری مشهد برای میزبانی از زائران صفر ۱۴۰۴؛ از اسکان تا موکب‌ها هوای مشهد همچنان در وضعیت قابل قبول قرار دارد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ داشبورد جرائم و تخلفات شهری در مشهد راه‌اندازی شد | مشهد، اولین شهر دارای زیرساخت آماری تخلفات شهری خدمت‌گزاری شهرداری سبزوار در کوچه‌پس‌کوچه‌های حرم امام علی(ع) برای دومین سال متوالی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: کیفیت خدمات در نجف اشرف را هر سال ارتقا دادیم
سرخط خبرها
معاون وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد

مشهد، پیشرو در اطفای حریق

  • کد خبر: ۱۱۰۱۱
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰
مشهد، پیشرو در اطفای حریق
قرآنی - دومین همایش منطقه‌ای حفاظت ساختمان در برابر حریق روز سیزدهم آذر ماه به میزبانی سازمان آتش نشانی مشهد و در نمایشگاه بین المللی این شهر برگزار شد که در آن محمد شکرچی زاده معاون وزیر راه وشهرسازی، سیدحبیب راضی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور، حمیدرضا موحدی زاده نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مدیران شهری و بیش از ۵۰۰نفر از کارشناسان حوزه نظام مهندسی و مدیران آتش نشانی‌های کلان شهر‌های کشور حضور داشتند.
محمد شکرچی زاده، معاون وزیر راه وشهرسازی در حاشیه این همایش بیان کرد: با توجه به تراکم جمعیتی که در کلان شهر‌ها وجود دارد، موضوع تاب آوری شهر‌ها بسیار مهم است و با توجه به اینکه ما برای تاب آور کردن، نیاز به تجهیزاتی داریم که بتواند مقاومت ساختمان هایمان را در برابر حریق افزایش دهد، برگزاری چنین همایش‌ها و نمایشگا‌ها می‌تواند فرصت مغتنمی باشد تا شرکت‌هایی پیشرو در این عرصه به عرضه محصولاتشان اقدام کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: خوشبختانه سال به سال این حرکت رو به جلو است و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به محصولاتی که مقاومت ساختمان‌ها در برابر حریق را افزایش دهد، گواهی نامه فنی اعطا می‌کند.
شکرچی زاده با اشاره به اینکه شهر مشهد در حوزه آتش نشانی از نظر نیروی انسانی و تنوع امکانات در کشور پیش گام است، گفت: خوشبختانه در حوزه افزایش ایمنی در برابر آتش سوزی در مشهد اقداماتی ستودنی انجام شده و مجموعه مدیریت شهری شامل، شهرداری، نظام مهندسی، آتش نشانی و مجموعه راه وشهرسازی هم گام با هم هستند که این تعامل بسیار سازنده است. معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به رونمایی از خودرو اطفای حریق ویژه معابر کوچک و بافت‌های متراکم شهری در این نمایشگاه و همایش ابراز امیدواری و بیان کرد: امید است آتش نشانی‌ها از این خودرو پس از انجام آزمایش‌های نهایی در استان‌های دیگر کشورمان هم استفاده کنند.
امیر عزیزی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد، نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به اهداف برگزاری این همایش و نمایشگاه گفت: ارتقای سطح دانش مهندسان در حوزه سامانه‌های اعلام و اطفای حریق از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش است که در آن جدیدترین دستورالعمل‌ها و فناوری در زمینه‌های مدل سازی حریق، مصالح و مواد پوششی مقاوم در برابر حریق و مباحث مرتبط ارائه می‌شود.
عضو مکانیک هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و دبیر علمی این همایش نیز به راه اندازی ۱۷کارگاه اشاره کرد و گفت: مدرسان صاحب نام تدریس این کارگاه‌ها را بر عهده دارند و ۱۳کارگاه دیگر با حضور شرکت‌های فناور، انجمن‌های صنفی و علمی و سخنران خارجی برای عموم مهندسان پیش بینی شده است.
دکتر فرشیدیان فر بیان کرد: در مجاورت این همایش، نمایشگاه تخصصی با حضور ۱۵شرکت توانمند در زمینه تخصصی حریق شامل هوا، مواد پوششی و سامانه‌های اعلام و اطفای حریق و مدیریت دود برگزار می‌گردد.
دبیر علمی دومین همایش منطقه‌ای حفاظت ساختمان‌ها برابر حریق در بخش دیگری از صحبت هایش به تعریف ساختمان‌های بلندمرتبه پرداخت و بیان کرد که ساختمان بلندمرتبه بر اساس مطالعات حریق آمریکا (NFPA) ساختمانی است که بین تراز کف بالاترین طبقه قابل تصرف تا تراز مناسب‌ترین سطح قابل دسترسی برای ماشین آتش نشانی از ۲۳ متر بیشتر باشد. همچنین در تعریف انجمن تهویه و تبرید آمریکا (ASHREA) از ساختمان بلندمرتبه، ساختمان‌های بلند‌تر از ۳۰۰فوت معادل ۹۱.۶ متر از دید تهویه مطبوع در زون بندی فشار تجهیزات گرمایشی و سرمایشی است.
عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به ارتباط دوسویه موجود بین سازمان آتش نشانی و نظام مهندسی ساختمان استان در مشهد، تاکنون ۳جلد کتاب با عناوین اصول و ضوابط اطفای حریق ساختمان، اصول طراحی و محاسبات هیدرولیکی سامانه‌های اطفای حریق ساختمان‌ها و مهندسی کنترل دود در ساختمان تهیه شده است که این کتاب‌ها از چند منظر پیشتازند و مشابه ندارند؛ زیرا با رویکرد بومی تهیه و تنظیم گردیده است.
دومین همایش منطقه‌ای حفاظت ساختمان در برابر حریق با مشارکت شهرداری مشهد، آتش نشانی مشهد، سازمان نظام مهندسی ساختمان، مرکز تحقیقات وزارت راه وشهرسازی، دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری‌های خراسان رضوی و نمایشگاه بین المللی مشهد از سیزدهم آذر آغاز و تا شامگاه جمعه در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->