تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد (۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و دلار (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) برقراری ۲ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر مشهد به دبی و برعکس پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ اقدام نمادین وزیر نیرو برای نصب پنل خورشیدی +فیلم واریز مرحله دوم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۹ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی ادامه یافت (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳.۵ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ تیر ۱۴۰۴) | تارا اتوماتیک کمتر از ۱.۲ میلیارد تومان شرایط فروش ۵ محصول کرمان‌موتور اعلام شد (تیر ۱۴۰۴) تدوین بسته ویژه حمایت از صنایع در ۵ بخش نیاز ۷۲ هزار مگاواتی مصرف کنونی شبکه برق کشور مصوبه واردات خودرو‌های لوکس با تعرفه ۱۹۰ درصد ابلاغ شد قیمت نهایی محصولات سایپا اعلام شد + جدول (۹ تیرماه ۱۴۰۴) مردم در صف انتظار وام بانکی، تسهیلات در انتظار بودجه سرخ‌پوشی بورس برای سومین روز متوالی | شاخص در سه روز اخیر ۷ درصد ریزش کرد (۹ تیر ۱۴۰۴) بازگشت وجوه بلیت پرواز‌های لغوشده به‌تدریج در حال انجام است قیمت جهانی نفت در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش چشمگیر قیمت طلای جهانی وزیر نیرو: کسری سوخت نیروگاه‌های برق در سال گذشته بر اثر اقدامات رژیم صهیونیستی بود قیمت دلار جهانی در بازار امروز (۹ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | دلار سقوط کرد خبری جدید از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ تیر ۱۴۰۴) | جهش دلار به کانال ۸۹ هزار تومان قیمت طلا در مشهد در مدار رشد (۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ اعلام شد از بازار خودرو چه خبر؟ | جنگ ۱۲ روزه رکود بازار خودرو را عمیق‌تر کرد دلیل ریزش بورس پس از آتش بس چه بود؟ شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیل آتشی به بازار مشهد آمد
سرخط خبرها

همه چیز درباره تخصیص تسهیلات دامدارکارت به عشایر

  • کد خبر: ۱۱۰۱۹۳
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
همه چیز درباره تخصیص تسهیلات دامدارکارت به عشایر
نفتی، مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی گفت: در راستای حذف ارز ترجیحی در جهت حمایت از دامداران و عشایر تسهیلات ۲۰۰ میلیونی تحت عنوان دامدارکارت به آنها پرداخت می‌شود.

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ حسین نفتی در نشست خبری نحوه تخصیص تسهیلات دامدارکارت به عشایر بیان کرد: صدور دامدارکارت با سقف اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان در راستای برنامه‌های دولت در طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها و با هدف حمایت از صنعت دام و طیور به خصوص در حوزه سنتی و عشایر در دستور کار قرار گرفته است. برای واحد‌های سنتی و عشایری اعتبار دامدارکارت با نرخ ۱۰ درصد و بازپرداخت ۹ ماهه از ۵۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: دامداران با معرفی سازمان جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و سازمان جهاد کشاورزی استان از طریق سامانه سیتا ثبت‌نام کرده و با مراجعه به شعب بانک کشاورزی در استان و ارائه کمترین مدارک و تضامین می‎توانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی افزود: تا کنون بیش از ۳ تا ۴ هزار دامدار در سامانه سیتا ثبت‌نام کرده که حدود ۲۰۰۰ نفر توسط سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به بانک کشاورزی معرفی شده و دامدارکارت خود را دریافت کرده‌اند. حداقل اعتباری که باید در این زمینه استفاده کنیم بر مبنای تعداد راس دام دامداران است. با توجه به اینکه تعداد راس دام خراسان رضوی بالا است، مبلغی که به دامداران خراسان رضوی باید اختصاص یابد قطعا از سایر استان‌ها بیشتر است.

وی تصریح کرد: برای تسهیلات دامداران، چک برگشتی و بدهی معوق آنان را در مدنظر قرار نداده و افزایش سقف ضمانتی را در نظر گرفتیم. به دلیل اینکه تمام فعالان بخش دام و طیور کشور را در حذف ارز ترجیحی حمایت کنیم، برای دامداران و مرغدارانی که در سطح ظرفیت متوسط و بزرگ‌تری قرار دارند، تسهیلاتی با نرخ ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد در نظر گرفته‌ایم.

نفتی ادامه داد: در کل کشور ۲۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار در این خصوص در نظر گرفته‌اند که در حال حاضر ۱۵۰ هزار میلیارد ریال تخصیص پیدا کرده است. با توجه به سهم قابل توجه تعداد دام خراسان رضوی در کشور، حداقل ۴۰ درصد از این مبلغ باید به خراسان رضوی تخصیص داده شود. میزان مصرف اعتبار به میزان معرفی تعداد دامداران توسط سازمان جهاد کشاورزی بستگی دارد. حداقل ۳۰ هزار میلیارد ریال از این میزان اعتبار را می‌توانیم در خراسان رضوی هزینه کنیم.

مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی در خصوص میزان استفاده دامداران از دامدار کارت در سنوات گذشته، خاطرنشان کرد: در دوره گذشته که دامدار کارت را معرفی کردند، ۶۰۰۰ میلیارد ریال تخصیص دادند که ۸۰ درصد آن را جذب کردیم.

نفتی ادامه داد: دامداران به وسیله این دامدارکارت از مراکزی که مورد تایید جهاد کشاورزی استان در فروش نهاده‌های دامی قرار دارد، مجاز به استفاده از تسهیلات آن هستند. از لحظه‌ای که کارت آنان شارژ شد، دامداران می‌توانند با مراجعه به مراکز مشخص شده از کارت‌خوان‌های مخصوص این مراکز استفاده کنند، چرا که این وجه به طور مستقیم در اختیار دامداران قرار نخواهد گرفت.

وی تاکید: شعب بانک کشاورزی امروز، پنجشنبه ۵ خرداد تا ساعت ۱۸ به صورت کشیک حضور دارند و فردا، جمعه ۶ خرداد نیز به جهت خدمت‌رسانی در حوزه دامدارکارت از ساعت ۸ تا ۱۳ فعالیت خواهند داشت.

مدیر شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی گفت: به شعب اعلام کرده‌ایم که برابر بخش‌نامه بانک مرکزی، افرادی می‌توانند ضامن شوند که فقط دارای اعتبارسنجی بانک مرکزی باشند. شعب مجاز به دریافت فیش حقوقی، حکم کارگزینی، ضامن کارمند و گواهی کسر از حقوق نیستند. تمامی شعب در این خصوص کاملا توجیه شده‌اند. در حال حاضر مدیران و معاونان از شعب بانک کشاورزی استان روزانه بازدید میدانی و سرزده دارند.

نفتی بیان کرد: چنانچه دامداران و فعالان بخش دام و طیور در مراجعه به شعب در خصوص دریافت تسهیلات دامدارکارت با مشکلی مواجه شدند، می‌توانند مستقیما به دفتر مدیر ستادی در مدیریت شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی به بنده مراجعه کنند تا از طریق میز امداد مدیریت استان در اولین فرصت مشکل آنان پیگیری شود. از آنجا که موانع را حذف کرده‌ایم، مانع و مشکل به خصوصی به وجود نخواهد آمد. حتی در برخی مواقع که دامداران ما با مشکل مواجه بودند، می‌توانند از ضمانت زنجیره‌ای استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->