رکوردشکنی در پرداخت سود سهام: واریز بیش از ۵۰ همت به ۲۲ میلیون سهامدار در ۵ ماه نخست ۱۴۰۴ وام خودروی جانبازان کاهش یافت پیش‌‎‎بینی قیمت دلار در روز سه‌شنبه (۴ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ ) | سکه امامی ۸۷ میلیونی شد افشای تفاوت قیمت فاحش تویوتا کرولا در تهران و دبی | شعبده‌بازی واردکنندگان خودرو ! اختلال در سامانه «برق من» | اختلال فنی بزودی رفع خواهد شد (۳ شهریور ۱۴۰۴) عودت وجه ۳۵ میلیارد ریالی به زائران و مجاوران در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | پلمب ۲ واحد صنفی متخلف وزیر راه و شهرسازی: تسهیلات جدید برای تحویل واحدهای مهرگان مشهد تامین می‌شود ثبت‌نام ۲۴ ساعته برای حراج و پیش‌فروش سکه در مرکز مبادله ایران دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ با امکان پرداخت اقساطی مالیات برای مودیان صادر شد (۳ شهریور ۱۴۰۴) از تشویق بخش خصوصی تا تنبیه بانک‌های استان| روایت نشست پرحاشیه وزیر راه با مجمع نمایندگان خراسان رضوی (۳ شهریور ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌قیمت شدید آریزو ۵ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو تکان خورد تلاش بابک زنجانی برای ری‌برند خبری با شمش‌های طلا | رمزگشایی از بازی رسانه‌ای «ب. ز» معروف توزیع بنزین روزانه رکورد زد ۲۳ هزار و ۵۵۷ نفر متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی طی یک سال اخیر زمستان امسال قطعی گاز داریم؟ حجم و ارزش معاملات اوراق تسهیلات مسکن ۲۲ درصد افزایش یافت (۳ شهریور ۱۴۰۴) بورس ۳۳ هزار واحد ریزش کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ شهریور ۱۴۰۴) طرح مرکز آمار ایران برای پایش اطلاعات زائران مشهد مقدس کلید خورد همزمان با هفته دولت از ۸ پروژه بزرگ برق رسانی شهری و روستایی خراسان رضوی بهره‌برداری می‌شود حذف یارانه ۱۵ درصد افراد مشمول حذف در مرداد | ۱۵ میلیون نفر در ماه‌های آینده تعیین تکلیف می‌شوند نگاهی تحلیلی به ورود نخستین محموله ریلی از چین به سرخس | خراسان رضوی دروازه‌ای برای اقتصاد ایران قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ شهریور ۱۴۰۴) | عبور دلار از مرز ۹۵ هزار تومان طلا در مشهد کانال عوض کرد (۳ شهریور ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: برای ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان باید گام‌های جدی و اساسی برداریم لزوم بازنگری حداقل دستمزد جامعه کارگری در سال ۱۴۰۴ چالش تعطیلی صنایع در پی خاموشی‌ها | بیم موج تازه بیکاری کارگران چالش جدی برای بازار تعمیرات غیررسمی تلفن همراه | آیفون ۱۷ تنها با قطعات اصل کار می‌کند
سرخط خبرها

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: خیالتان راحت، حق کسی در یارانه ضایع نخواهد شد | ارسال پیامک به دهک‌های دهم

  • کد خبر: ۱۱۰۳۵۲
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: خیالتان راحت، حق کسی در یارانه ضایع نخواهد شد | ارسال پیامک به دهک‌های دهم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه حتی حق یک نفر ضایع نخواهد شد گفت: آن‌هایی که علی الحساب یارانه دریافت کرده‌اند کمتر از ۹۰ درصد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، «حجت‌الله عبدالملکی» روز شنبه در حاشیه آیین تودیع و معارفه رئیس جدید مرکز حراست و مشاور ستاد دانش‌بنیان و فناوری‌های وزیر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۹۰ درصد مردم یارانه دریافت خواهند کرد و همه کسانی که جزو این افراد هستند و هنوز یارانه دریافت نکرده‌اند، خیالشان راحت باشد که یارانه آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی افزود: ۲ گروه در خصوص یارانه‌ها داشته‌ایم: افرادی که اصلاً پرونده یارانه نداشته‌اند این افراد حدود هفت و نیم‌میلیون نفر هستند که باید از سامانه اعلامی سازمان هدفمندی یارانه‌ها ثبت‌نام کنند که به حدود چهارتا پنج میلیون نفر از آن‌ها یارانه تعلق می‌گیرند.

وزیر رفاه با اشاره به افرادی که یارانه آن‌ها توسط دولت قبل حذف و یا خودشان حذف کرده‌اند گفت: این افراد باید در سامانه اعلامی سازمان هدفمندی یارانه‌ها ثبت‌نام کنند، حقشان است که یارانه دریافت کنند.

وی ادامه داد: سازمان هدفمندی یارانه‌ها، لیست ثبت‌نام‌کنندگان را برای وزارت رفاه، ارسال می‌کند بررسی‌ها تکمیلی انجام می‌شود و یارانه برای آن‌ها از اردیبهشت‌ماه لحاظ می‌شود.

عبدالملکی با بیان اینکه گروه دوم افرادی هستند که جزو دهک دهمی شناسایی شده‌اند گفت: این افراد تا فروردین‌ماه یارانه می‌گرفتند، اما در اردیبهشت‌ماه یارانه به آن‌ها تعلق نگرفت که به دستور رئیس‌جمهور یک ماه برای آن‌ها واریز و مسدود است تا بررسی‌ها تکمیل شود.

وی گفت: رئیس‌جمهور یک ماه فرصت بررسی دادند تا وضعیت افرادی که اعتراض ثبت کرده‌اند رسیدگی شود در سامانه حمایت، قابلیت جدید به آن اضافه می‌شود، برای درخواست‌کنندگان پیامک ارسال می‌شود تا با مراجعه به سامانه شناسنامه اقتصادی را ببینید و اگر اعتراضی دارند اعلام و مدارک و مستندات را بارگذاری کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه درخواست‌های بازبینی درست است گفت: این امر نیازمند بازنگری است به‌عنوان‌مثال، فردی خودروی خود را به‌صورت قولنامه‌ای فروخته است اصل را بر صحت می‌گذاریم و به او فرصت می‌دهیم تا سند فروش خودرو را ارائه کند.

وی افزود: همچنین خانواده‌ای به‌خاطر درآمد بالای فرزندان جزو دهک دهم شناخته شده‌اند و یارانه آن‌ها قطع شده است در این راستا فرزندانی که خانواده مستقل تشکیل داده‌اند و یارانه را تفکیک نکرده‌اند، در سامانه حمایت راهنمایی می‌شوند تا جداسازی یارانه را انجام دهند و بعد والدین و اعضای خانواده مشمول دریافت یارانه می‌شوند.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: همچنین کسانی که با حساب شخصی کار‌های اقتصادی غیرشخصی انجام می‌دادند به‌عنوان‌مثال، مسئول خرید شرکتی شده‌اند اصل را بر صحت می‌گذاریم و فرصت می‌دهیم که حساب تجاری را از حساب شخصی جداسازی کنند یا افرادی که وجوه شرعی طلاب را در دفاتر مراجع جمع‌آوری می‌کردند حساب‌ها را شفاف و جداسازی کنند.

افرادی که به دهک بندی‌ها اعتراض دارند، از طریق تماس با شماره‌های ۶۳۶۹ و ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ اقدام کنند یا با مراجعه به آدرس hemayat.mcls.gov.ir اعتراض خود را ثبت کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->