ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد مظفری: مشارکت مردم راهکاری مهم برای عبور از چالش‌ها است | لزوم همکاری همه بخش‌ها در مدیریت شهری تنها راه پیشگیری از آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

نهال‌کاری همگانی برای مشهدی سرسبز

  • کد خبر: ۱۱۰۴۶
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱
نهال‌کاری همگانی برای مشهدی سرسبز
طرح «جنگل کاری نهضت سبز» در راستای موافقت نامه‌های بین المللی در ۱۶۰ کشور جهان آغاز شده است و روز پنجشنبه نوبت ایران بود تا با آغاز کاشت ۱۴ میلیون نهال به تعهد خود برای کاهش ۴ درصدی گاز‌های گلخانه‌ای عمل کند.
نگار هاشمیان|  «کاشت ۹۴۵ هزار اصله نهال در ۳۱۵۰ هکتار در ۲۳ شهر استان خراسان رضوی هم زمان با سراسر کشور آغاز شده است.» این را معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در این برنامه که هم زمان به صورت ویدئوکنفرانس در سراسر ایران انجام می‌شد، بیان کرد. به گفته عباسعلی نوبخت، حدود ۳۰ گونه مختلف درختی و درختچه‌ای ازجمله سوزنی برگ، پهن برگ، انجیر، بلوط، رزماری، عناب و سنجد در خراسان رضوی کاشته خواهد شد. وی با بیان اینکه ۱۹ هزار هکتار عرصه در اطراف مشهد ظرفیت جنگل کاری را دارد، گفت: هر هکتار جنگل اکسیژن لازم برای ۱۰ نفر را تولید می‌کند؛ یعنی با کاشت درخت در این محدوده، اکسیژن ۱۹۰ هزار نفر تأمین خواهد شد. نوبخت با قدردانی از شهرداری مشهد، استانداری خراسان رضوی و اداره کل منابع طبیعی استان گفت: خاک این منطقه فقیر و به همین دلیل هر کسی که در اینجا نهال بکارد، انسان شریف و بزرگی است. مدیر کمربند سبز مشهد نیز به عنوان تنها میزبان حاضر از مدیریت شهری در این برنامه با بیان اینکه با همکاری منابع طبیعی استان حدود ۸۰۰ هکتار کاشت درخت را در برنامه داریم، گفت: امسال در ۳۵۰ هکتار از کمربند سبز مشهد ۱۵۰ هزار اصله درخت خواهیم کاشت. مرتضی مرجانی با بیان اینکه کمربند سبز مشهد یک طرح عظیم ۲۹ هزار هکتاری است که ۱۹ هزار هکتار آن در اراضی جنوب واقع شده است، گفت: در این محدوده گیاهان کم آب طلب کاشته می‌شود و طبق تفاهم نامه‌ای که با اداره کل منابع طبیعی استان در قالب طرح‌های آبخیزداری و آبخوان داری منعقد کرده ایم، برای کمربند سبز از آب غیرشرب استفاده می‌شود. مدیر کمربند سبز مشهد اضافه کرد: در این محدوده از شبکه جداسازی آب شرب از آب خام استفاده می‌شود و سال آینده نیز آب لازم برای این بخش از پساب تصفیه خانه‌ها تأمین خواهد شد. علیرضا صحرایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی، نیز با بیان اینکه موضوع گرمایش زمین و تغییر اقلیم همه کشور‌های جهان را تحت تأثیر قرار داده است، افزود: این اقدام در ۱۶۰ کشور دنیا مشابه ایران انجام شده است و در تلاشیم تا به تعهد بین‌المللی خود در کاهش ۴ درصدی گاز‌های گلخانه‌ای عمل کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->