پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر
سرخط خبرها

شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد

  • کد خبر: ۱۱۰۹۰۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: مردم آبادان چون همیشه از زیر آوارهایی که دشمنان برای لطمه‌زدن به جان و روان آن‌ها طراحی کرده‌اند سربلند بیرون خواهند آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسمی که با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه خوزستانی‌های مقیم تهران در مسجد، ولی عصر (عج) برگزار شد، دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، طی سخنانی با تسلیت به بازماندگان و داغدیدگان حادثه فروریختن متروپل، گفت: هیچ بیانی قادر به تسلی خاطر بازماندگان این حادثه تألم برانگیز نیست غیر از إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ. چگونه می‌توان با چیدن کلمات با مادری که تنها مانده و همسر و فرزندانش را از دست داده ابزار همدردی نمود؟

شمخانی ادامه داد: خانواده‌های داغدار آبادانی در این حادثه دهشتناک زیر بار دو آوار قرار گرفتند، نخست آوار فروریختن ساختمان و دیگری آوار روانی هدایت‌شده از سوی بازماندگان ورشکسته‌های سیاسی که سال‌ها قبل فاجعه سینما رکس آبادان را ایجاد کردند.

دبیر شورای عالی امنیت با اشاره به مسیر صدور یک پروانه ساختمانی در کشور که دارای انسجام و سلسله مراتب مشخصی است، اظهار کرد: اگر افراد متخصص در این ساختار با رعایت اصول مهندسی و فنی و بدون اعمال نظر  تصمیم بگیرند؛ قطعا شاهد وقوع چنین حوداث تلخی نخواهیم بود.

دریابان شمخانی با اشاره به نقش کلیدی مردم در دفاع مقدس گفت مردم آبادان، چون همیشه از زیر آوار‌هایی که دشمنان برای لطمه زدن به جان و روان آن‌ها طراحی کرده‌اند سربلند بیرون خواهند آمد. در حالی که مسئولین محلی و ملی با حداکثر توان مشغول آوار برداری فیزیکی و در حال بررسی ابعاد فنی موثر در این حادثه بودند، آوارریزان دست به تولید و نشر حداکثری شایعات بی‌اساس به منظور تشویش اذهان مردم زدند.

او گفت: سلطنت طلب‌ها، منافقین و تجزیه طلب‌ها با گسیل نیرو، محور‌های این آوارسازی روانی هستند. آن‌ها به کمک شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای وارد این معرکه شدند.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد، آبادان در جنگ، حامی خرمشهر شد و اجازه نداد شهر خرمشهر سقوط کند. آبادان اجازه نداد دشمن محاصره این شهر استرتژیک را  کامل کند. یادتان هست بسیج مردمی با محوریت سپاه آبادان، آوار جنگ را به سرعت برداشت. یکی از موارد تغییر شرایط جنگ، شکستن حصر آبادان بود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز آبادان همان آبادان و مردم غیور و صبور و دلاور این شهر قهرمان نیز با همان روحیه و اراده مشکلات و ناملایمات را پشت سرخواهند گذاشت.

شمخانی در پایان گفت: پس از شکست حصر آبادان، رادیو آبادان اعلام کرد: اینجا آبادان است و آبادان باقی می‌ماند، بدون شک مردم آبادان در انتهای این رویارویی ظالمانه نیز فریاد خواهند زد، اینجا آبادان است و آبادان باقی خواهد ماند.

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->