عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود
سرخط خبرها

شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد

  • کد خبر: ۱۱۰۹۰۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: مردم آبادان چون همیشه از زیر آوارهایی که دشمنان برای لطمه‌زدن به جان و روان آن‌ها طراحی کرده‌اند سربلند بیرون خواهند آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسمی که با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه خوزستانی‌های مقیم تهران در مسجد، ولی عصر (عج) برگزار شد، دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، طی سخنانی با تسلیت به بازماندگان و داغدیدگان حادثه فروریختن متروپل، گفت: هیچ بیانی قادر به تسلی خاطر بازماندگان این حادثه تألم برانگیز نیست غیر از إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ. چگونه می‌توان با چیدن کلمات با مادری که تنها مانده و همسر و فرزندانش را از دست داده ابزار همدردی نمود؟

شمخانی ادامه داد: خانواده‌های داغدار آبادانی در این حادثه دهشتناک زیر بار دو آوار قرار گرفتند، نخست آوار فروریختن ساختمان و دیگری آوار روانی هدایت‌شده از سوی بازماندگان ورشکسته‌های سیاسی که سال‌ها قبل فاجعه سینما رکس آبادان را ایجاد کردند.

دبیر شورای عالی امنیت با اشاره به مسیر صدور یک پروانه ساختمانی در کشور که دارای انسجام و سلسله مراتب مشخصی است، اظهار کرد: اگر افراد متخصص در این ساختار با رعایت اصول مهندسی و فنی و بدون اعمال نظر  تصمیم بگیرند؛ قطعا شاهد وقوع چنین حوداث تلخی نخواهیم بود.

دریابان شمخانی با اشاره به نقش کلیدی مردم در دفاع مقدس گفت مردم آبادان، چون همیشه از زیر آوار‌هایی که دشمنان برای لطمه زدن به جان و روان آن‌ها طراحی کرده‌اند سربلند بیرون خواهند آمد. در حالی که مسئولین محلی و ملی با حداکثر توان مشغول آوار برداری فیزیکی و در حال بررسی ابعاد فنی موثر در این حادثه بودند، آوارریزان دست به تولید و نشر حداکثری شایعات بی‌اساس به منظور تشویش اذهان مردم زدند.

او گفت: سلطنت طلب‌ها، منافقین و تجزیه طلب‌ها با گسیل نیرو، محور‌های این آوارسازی روانی هستند. آن‌ها به کمک شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای وارد این معرکه شدند.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد، آبادان در جنگ، حامی خرمشهر شد و اجازه نداد شهر خرمشهر سقوط کند. آبادان اجازه نداد دشمن محاصره این شهر استرتژیک را  کامل کند. یادتان هست بسیج مردمی با محوریت سپاه آبادان، آوار جنگ را به سرعت برداشت. یکی از موارد تغییر شرایط جنگ، شکستن حصر آبادان بود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز آبادان همان آبادان و مردم غیور و صبور و دلاور این شهر قهرمان نیز با همان روحیه و اراده مشکلات و ناملایمات را پشت سرخواهند گذاشت.

شمخانی در پایان گفت: پس از شکست حصر آبادان، رادیو آبادان اعلام کرد: اینجا آبادان است و آبادان باقی می‌ماند، بدون شک مردم آبادان در انتهای این رویارویی ظالمانه نیز فریاد خواهند زد، اینجا آبادان است و آبادان باقی خواهد ماند.

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->