صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

اسفندیار:در بازی با صربستان فهمیدیم با خودمان چند چند هستیم

  • کد خبر: ۱۱۱۰۴۵
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
اسفندیار:در بازی با صربستان فهمیدیم با خودمان چند چند هستیم
امتیازآورترین بازیکن مسابقه تدارکاتی تیم ملی والیبال ایران و صربستان تاکید کرد که نتیجه این مسابقه اهمیت چندانی نداشت و مهم هماهنگ شدن تیم پیش از لیگ ملت‌هاست.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی با صربستان در رقابتی نزدیک با نتیجه سه بر دو مغلوب شد.
امیرحسین اسفندیار از کادر فنی به دلیل برنامه‌ریزی دو دیدار تدارکاتی پیش از برگزاری لیگ ملت‌ها تشکر کرد و گفت: بازی خوبی با صربستان انجام دادیم و باید از کادر فنی تشکر کرد که پیش از ورود به مسابقات رسمی لیگ ملت‌ها دو بازی تدارکاتی فراهم کردند که با شرایط تیم از نظر نقاط ضعف و قوت آشنا شویم.
وی افزود: رقابت خوبی بود و جدای از نتیجه و شرایطی که داشتیم، باعث شد بفهمیم با خودمان چند چند هستیم و چه میزان هماهنگ بازی می‌کنیم.
بازیکن تیم ملی والیبال ایران با اشاره به ناهماهنگی‌های این تیم در دو ست ابتدایی مسابقه با صربستان تصریح کرد: ست اول و دوم کمی ناهماهنگی وجود داشت، اما از ست‌های بعد شرایط تیم بهتر شد. به دلیل شرایط آب و هوا و گرم بودن سالن، در ست چهارم و پنجم بدن بازیکنان کمی تحلیل رفت، اما ست پنجم بازی بهتری نسبت به ست چهارم داشتیم.
اسفندیار در پایان گفت: امیدواریم در دیدار تدارکاتی بعدی بازی خوبی ارائه دهیم البته نتیجه مهم نیست و با حضور در این دیدار‌ها هماهنگی تیم بیشتر می‌شود و برای حضور در لیگ ملت‌ها آماده‌تر خواهیم شد تا بازی‌های خوبی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->