اجرای برنامه شیر رایگان در مدارس از ابتدای مهرماه | انجام غربالگری کوتاه‌قدی دانش‌آموزان در سه استان ۳ تصفیه‌ خانه جدید با فناوری‌های روز در حال احداث در مشهد دستگیری سارقی که به طلای کودکان زائران امام زاده صالح هم رحم نکرد روش‌های انتقال ویروس HPV | تزریق واکسن به معنی مصونیت کامل نیست دستگیری کلاهبردار شیطان‌صفت در تهران؛ سرقت از ۵۰ فروشگاه با طرح دوستی! آیا حذف نان و برنج باعث لاغری پایدار می شود؟ درمورد ۱۱۰ پرونده مرتبط با جنگ ۱۲ روزه تصمیم نهایی گرفته شده است اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه: بازرسی منزل نباید حرمت متهم و خانواده‌اش را بشکند قیمت واکسن‌های آنفلوانزا در مشهد چقدر است؟ + واکسن‌های توزیع‌شده پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما تلف شدن یک توله خرس در منطقه عمارت آمل (۵ شهریور ۱۴۰۴) بیش از ۷۰ درصد راه‌های فرعی و روستایی فریمان فاقد آسفالت است ۲ کشته و ۱۶ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور اهواز - شوش (۵ شهریور ۱۴۰۴) طرح‌های آموزش و پرورش برای کاهش فاصله بین مدارس عادی و استعدادهای درخشان بیشترین تخلف معلمان مربوط به حضور و غیاب کلاسی است معاون اول قوه قضاییه: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، بازار مسکن را سامان می‌دهد معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه: اعتماد جامعه به دفاتر اسناد باید تداوم یابد سیل شدید در شرق روسیه و اعلام وضعیت اضطراری نماینده مجلس: به مطالبات نیروهای آموزشی فوراً رسیدگی شود آیا در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ در مدارس شیر توزیع می‌شود؟ تدریس هوش مصنوعی تا تأسیس ۸۴۹ هنرستان جدید در برنامه‌های جدید آموزش و پرورش ۲۴ جسد در حال تجزیه از یک مرکز تشییع جنازه در «کلرادو»‌ی آمریکا کشف شد پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید تائیدیه سابقه تدریس بگیرند کاهش ۴۲ درصدی لاغری شدید در کودکان زیر پنج سال ایرانی سیمایی صراف: تمام دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشتند دلیل ایجاد لک های پوستی چیست؟ واریز مرحله سوم وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی (۵ شهریور ۱۴۰۴) +جزئیات وضعیت بی‌سامان سامان دهی زباله در خراسان رضوی | پسماندهای بی صاحب!
سرخط خبرها

کاهش تردد در جاده‌های کشور| ترافیک سنگین در جاده چالوس

  • کد خبر: ۱۱۱۱۴۶
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
کاهش تردد در جاده‌های کشور| ترافیک سنگین در جاده چالوس
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد: تردد در جاده‌های کشور در ۲۴ ساعت گذشته نسبت به روز قبل ۸.۳ درصد کاهش داشته است، با این حال ترافیک در جاده چالوس همچنان سنگین گزارش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های ترددشمار و گشت‌های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر به‌استثنای محور‌های مسدود و ممنوع، سایر محور‌های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن‌ها به روال عادی در جریان است.

در شبانه‌روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲۴۸۹ ترددشمار فعال در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل  ۸.۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین ۹.۴ درصد، اوج تردد بین ساعات ۱۸ الی ۱۹ و کمترین تردد بین ساعات ۴ الی ۵ صورت پذیرفته که هموطنان با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند.

در ۲۴ ساعت گذشته همچنین محور‌های تهران- کرج، کرج-قزوین و کرج- تهران پرترددترین محور‌های کشور بوده‌اند.

تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۱۱ خرداد تا ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۱۶ خرداد از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران - سمنان - مشهد و بالعکس ممنوع است. البته تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس حد فاصل بیلقان تا سرودار و گرماب تا نسا در شبانه روز گذشته گزارش شده است. با این حال، تردد در محور‌های هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) روان است.

همچنین محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->