نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

مهار آتش‌سوزی مهیب در ۳ باب مغازه فروش موتور و دوچرخه در بولوار وحدت مشهد

  • کد خبر: ۱۱۱۴۲۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
مهار آتش‌سوزی مهیب در ۳ باب مغازه فروش موتور و دوچرخه در بولوار وحدت مشهد
مدیر منطقه چهارم عملیات آتش‌نشانی شهر مشهد گفت: شب گذشته در پی اطلاع شهروندان به سامانه ۱۲۵ مبنی بر مشاهده آتش و دود از داخل یک مجموعه فروش موتور و دوچرخه در بولوار وحدت، ستاد فرماندهی بلافاصله ۴۰ آتش نشان و نجاتگر را از ایستگاه های۲،۴۴،۲۴،۱۶ به همراه ۱۱ دستگاه خودرو سبک و سنگین اطفاء حریق و امداد و نجات به محل حادثه اعزام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد دوم حسین صالح افزود: با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد، حریق در یک مجموعه به مساحت ۳۰۰ مترمربع که با تغییر فضا، جدا سازی و به ۳ باب مغازه فروش دوچرخه و موتور تبدیل شده بود رخ داده و هر لحظه آتش در حال سرایت به اطراف بود.
وی ادامه داد: آتش‌نشانان ضمن مهار حریق از سرایت آتش به موتورسیکلت‌ها و دوچرخه‌های موجود در این فروشگاه‌ها و سایر قسمت‌های این مجموعه و مغازه‌های مجاور آن جلوگیری کردند.
به گفته وی، در این آتش سوزی به کسی آسیبی نرسید و علت دقیق این آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی است.

سه فروشگاه موتور و دوچرخه در خیابان وحدت مشهد دچار حریق شد

سه فروشگاه موتور و دوچرخه در خیابان وحدت مشهد دچار حریق شد

سه فروشگاه موتور و دوچرخه در خیابان وحدت مشهد دچار حریق شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->