زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

جزئیات جدید از سرقت صندوق امانات بانک ملی تهران

  • کد خبر: ۱۱۱۵۴۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۴
  • ۱
جزئیات جدید از سرقت صندوق امانات بانک ملی تهران
طبق اعلام عضو هیات رئیسه بانک ملی، سارقان صندوق امانات شعبه دانشگاه این بانک مجهز به ابزارهای پیشرفته بودند و محتویات ۱۶۲ صندوق را به سرقت برده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مونسان عضو هیات رئیسه بانک ملی درباره جزئیات جدید از سرقت شعبه دانشگاه بانک ملی، اظهار داشت: از ۱۰۰۰ صندوق امانات که در شعبه دانشگاه وجود داشت، حدود ۱۶۲ صندوق مورد سرقت قرار گرفت.

وی افزود: از ۲۵۰ صندوق امانات که در اختیار مشتریان بوده، ۱۶۲ صندوق را با دیلم شکسته اند و هر صندوقی که پر بوده را خالی کرده اند.

این مقام مسئول در بانک ملی با تأیکد براینکه خیلی از صندوق‌ها پر بوده اند که موفق به خالی شدن آن‌ها نشده اند، تصریح کرد:  از همان دیروز بخش‌های نظامی، انتظامی و امنیتی وارد عمل شدند.

وی در پاسخ به این سوال که سارقان چطور وارد شعبه شدند؟ با وجود اینکه در مکان پر رفت و آمدی قرار دارد، گفت: این موضوع درحال رسیدگی است، دوربین‌های اطراف توسط نیرو‌های انتظامی درحال کنترل است.

مونسان گفت: سارقان با ابزار و امکانات پیشرفته‌ای وارد ساختمان شدند و متاسفانه این اتفاق ناگوار رخ داده است.

او تأکید کرد: امروز مالباختگان دعوت شدند به بانک تا شناسایی اموال صورت گیرد. تعدادی از مالباختگان دیروز بعضا مطلع شده بودند و تا امروز از آن‌ها خوداظهاری انجام شده است که محتویات این صندوق‌ها چه بوده است.

از دیروز صورت‌جلسه انجام شده است، آثار جرم باقی مانده مورد استفاده نیرو‌های امنیتی و انتظامی قرار گرفته است.

وی در پاسخ به اینکه خسارات را چطور قرار است پرداخت کنید؟ گفت:  با نظارت مراجع قضایی خسارت تمامی مالباختگان توسط بانک ملی پرداخت خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که در بیانیه پلیس به کم کاری برخی‌ها اشاره شده، شما خودتان هم به این کم کاری‌ها رسیده اید؟ تصریح کرد: این بیانیه پلیس بوده است، تمام همکاران شعبه حضور دارند و هیچ کدام غایب نیستند؛ رسیدگی‌ها در حال انجام هست که اگر احیاناً از درون سازمان خلاء‌هایی وجود داشته به آن رسیدگی شود.

مونسان در باره اینکه آیا صندوق‌ها الارم ندارند؟ هم اینطور گفت که صندوق‌ها مجهز به سیستم‌های امنیتی هستند؛ ولی آنطور که متخصصان اعلام کرده اند تیم سارقانی که وارد شعبه شده اند بسیار متبهر و کار کشته بودند که توانسته اند سیستم‌ها را از کار بیاندازند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
0
0
بانک ملی تا حالا خسارت بقیه مالباختگان از تخلفات دیگرش رو نپرداخته و سالهاست که اونها رو معطل کرده و یک ریال هم نداده
تو اینترنت جستجو کنید میفهمید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->