غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیا است انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار «سازمان تجارت جهانی»درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبردادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد! رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد: برگزاری جلسات فوری برای حل وضعیت نیرو‌های شرکتی شهرداری‌ها + فیلم ظفرقندی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: وزارت بهداشت پیگیر رفع کمبود‌های بیمارستانی در مشهد است + فیلم علی اکبر ولایتی به کرونا مبتلا شد | حال عمومی او مساعد است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: دنبال بمب هسته ای نیستیم

  • کد خبر: ۱۱۱۷۱۰
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
امیرعبداللهیان: دنبال بمب هسته ای نیستیم
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران با وجود فشارهای دشمنان دست از اصول و مبانی اسلامی خود برنداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در دیدار با جمعی از علمای مسلمان هند با اشاره به سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در روزهای اخیر ، گفت: برخی از شما به گوشه هایی از اندیشه های بلند امام(ره) از جمله جدایی دین از سیاست و حمایت از محرومان عالم اشاره کردید. مقام معظم رهبری بعد از ارتحال حضرت امام(ره) اندیشه های ایشان و اسلام را پیگیری کردند و امروز همه در ایران و جهان اسلام به احیای تمدن بزرگ اسلامی در سراسر جهان دعوت شده ایم.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: من از نزدیک از زبان مقامات هند شنیدم که جامعه بزرگ مسلمانان هند سهم مهمی در پیشرفت این کشور داشته و دارد؛ اگر امروز این ویژگی ارزشمند بر این جامعه صدق می‌کند، نتیجه حضور علمای بزرگ اسلامی در تاریخ هند و شما عزیزان است.

وی گفت: به وجود یکایک شما علمای عزیز در کشور هند افتخار می‌کنم. برای من مایه افتخار است که امروز از زبان مقامات هند شنیدم که آنها برای همه ادیان الهی از جمله مسلمانان و دفاع از ساحت پیامیر اسلام توجه ویژه قائل هستند.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: همچنین برای جمهوری اسلامی ایران مایه افتخار است که حامی و پشتیبان شما و نیز در کنار دولت و ملت هند باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان هم چنین سلام گرم مقام معظم رهبری و رییس جمهور ایران را به علمای حاضر در این نشست اعلام کرد.

وی در ادامه روابط رسمی ایران و هند را قوی و رو به پیشرفت دانست و گفت: شما علمای بزرگ مسلمان هستید و نقش مسلمانان در جامعه هند از پایه های قوی روابط ایران و هند است، وقتی در دیدار امروز از نخست وزیر خواستم نقشه راه قوی برای توسعه روابط با ایران ترسیم کند، ایشان گفت که این نقشه از قبل سال‌هاست که میان دو کشور در حال اجراست و باید از این پس قوی تر آن  را اجرا کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که ایران با وجود فشارهای دشمنان دست از اصول و مبانی اسلامی خود برنداشته است. کشورهای غربی در مذاکرات هسته ای گذشته نکته ای را به ما می گفتند که ما می توانستیم همه مشکلات برنامه هسته ای ایران را نادیده بگیریم. آنها به خوبی می دانند در اعتقاد اسلامی ما بمب اتم جایگاهی ندارد. آنها می دانند ما دنبال بمب هسته ای نیستیم، اما به ما فشار می آوردند. در مذاکرات خصوصی به ما می گفتند دست از حمایت از فلسطین بردارید تا ما فشار در موضوع هسته ای را کاهش دهیم. زمانی در مذاکرات گذشته نیز گفته بودند رژیم اسراییل را به رسمیت بشناسید تا ما اعلام کنیم هیچ مشکلی بین ایران و امریکا نیست.

وی ادامه داد: اما ما حمایت از ملت فلسطین و ازادسازی قبله اول مسلمانان را وظیفه دینی خود می دانیم.  

امیرعبداللهیان در پایان یاد و خاطره سردار سلیمانی را گرامی داشت و گفت او کسی بود که در دو سنگر مبارزه با صهیونیست و تروریسم مبارزه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->