تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

عوارضی مشهد با توافق شهرداری و فرماندهی انتظامی استان جابه‌جا می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۱۸۴۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱
عوارضی مشهد با توافق شهرداری و فرماندهی انتظامی استان جابه‌جا می‌شود
شهردار مشهد ضمن اعلام خبر تشکیل کمیته‌ای مشترک میان شهرداری و نیروی انتظامی گفت:در روز‌های جمعه و ایام مناسبتی برای حضور در بهشت رضا (ع) با ترافیک سنگینی قبل از عوارضی مواجه می‌شوند لذا نیاز است تا هرچه سریع‌تر عوارضی مشهد جابه‌جا شود که توافقات در این خصوص با فرماندهی انتظامی خراسان رضوی انجام‌شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، "سید عبدالله ارجائی " در نشست هم‌اندیشی با سردار "محمدکاظم تقوی "فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، ضمن اشاره به اهمیت تعامل و همکاری میان شهرداری و نیروی انتظامی گفت: این دو ابر سازمان محل مراجعه مردم در مسائل مختلفی هستند.

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم دستگاه‌های خدماتی را در نظام جمهوری اسلامی تقسیم‌بندی کنیم شهرداری و نیروی انتظامی در صدر مراجعه مردم چه ازنظر تعامل و چه ازلحاظ سطح و تنوع خدمات هستند.

شهردار مشهد بابیان اینکه هر فردی در طول زندگی برای دریافت خدمات بار‌ها به بخش‌های مختلف شهرداری و نیروی انتظامی مراجعه می‌کند اظهار کرد: با توجه به ارتباط گسترده مردم با این دو ابر سازمان تعامل و همکاری نزدیک شهرداری و نیروی انتظامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

ارجائی تصریح کرد: بر همین اساس و در راستای نزدیکی و تعامل میان دو ابر دستگاه خدمت‌رسان برای ارائه خدمات بهتر به زائران و مجاوران جلسات هم‌اندیشی با فرماندهی انتظامی خراسان رضوی به‌صورت مستمر برگزار شده و خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در جلسه گذشته مطرح شد بحث جابه‌جایی عوارضی مشهد است، مردم در روز‌های جمعه و ایام مناسبتی برای حضور در بهشت رضا (ع) با ترافیک سنگینی قبل از عوارضی مواجه می‌شوند لذا نیاز است تا هرچه سریع‌تر عوارضی مشهد جابه‌جا شود که توافقات در این خصوص با فرماندهی انتظامی خراسان رضوی انجام‌شده است.

شهردار مشهد افزود: پیشنهاد می‌دهم کمیته‌ای مشترک تشکیل و ظرف دوماه موضوعات مطرح میان شهرداری و نیروی انتظامی را شناسایی و نسبت به حل‌وفصل آن‌ها اقدام شود.

سردار تقوی: موافق جابه‌جایی عوارضی مشهد هستیم

همچنین سردار "محمدکاظم تقوی " فرماندهی انتظامی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: خدمات‌رسانی شهرداری به مردم مانند نیروی انتظامی وقت و زمان ندارد لذا تعامل و همکاری میان دو دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: امیدواریم دراین نشست‌ها و فضایی که ایجادشده فرصت خدمات‌رسانی بیشتر به زائران و مجاوران را فراهم کنیم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی بابیان اینکه بعد از دو سال از محدودیت‌های کرونا در ۷۰ تا ۸۰ روز گذشته ازسال جاری شاهد پیک حضور زائر درمشهد بودیم اظهار کرد: خوشبختانه در تردد‌های جاده‌ای استان و شهر مشهد تلفات تصادفات درمجموع کاهشی بوده است و نشان می‌دهد که بخشی از اقدامات شهرداری و پلیس راهور در حال نتیجه دادن است، لذا نیاز است تا نقاط ضعف را برطرف و این مسیر را حفظ کنیم.

تقوی به موضوع جابه‌جایی عوارضی مشهد اشاره و ادامه داد: ما نیز با جابه‌جایی عوارضی مشهد موافق هستیم و معتقدیم باید هرچه زودتر این کار انجام و عوارضی مشهد به محل مناسبی انتقال داده شود.

گفتنی است در این نشست در خصوص موضوعات ترافیکی شهر و مسائل مختلف در ارتباط با خدمات‌رسانی بهتر به زائران و مجاوران بحث و گفتگو شد.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->