مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

مخبر: سهمیه ۳ درصدی استخدام معلولان با جدیت اجرا شود| عدم اجرای قانون حمایت از معلولان از سوی هیچ دستگاهی پذیرفته نیست

  • کد خبر: ۱۱۲۰۳۹
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
مخبر: سهمیه ۳ درصدی استخدام معلولان با جدیت اجرا شود| عدم اجرای قانون حمایت از معلولان از سوی هیچ دستگاهی پذیرفته نیست
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر لزوم اجرای کامل و بی‌قید و شرط قانون حمایت از حقوق معلولان، گفت: مسائل و مشکلات افراد دارای معلولیت باید رفع شود و عدم اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان از سوی هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر پیش از ظهر امروز (شنبه) در دومین جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان در دولت سیزدهم، اظهار داشت: اجرای تمام قوانین در کشور امری ضروری و لازم است، اما باید توجه داشته باشیم که عدم اجرای قوانین مرتبط با افراد دارای معلولیت با تبعات و پیامد‌های منفی مضاعف همراه خواهد بود.

معاون اول رییس جمهور به وزیر تعاون، کار  و رفاه اجتماعی ماموریت داد تا تیمی را برای پیگیری اجرای مواد و احکام قانون حمایت از حقوق معلولان تعیین و مسائل و مشکلات افراد دارای معلولیت را بیش از گذشته پیگیری کند.

وی همچنین بر اهمیت رسیدگی به وضعیت بیمه معلولین و نیز خدمات و رفاهیات جامعه معلولان کشور تاکید و خاطر نشان کرد: تمام دستگاه‌ها و نهاد‌هایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند موظف هستند به افراد دارای معلولیت ارائه خدمت کنند و عدم دولتی بودن این دستگاه‌ها نمی‌تواند توجیهی برای خودداری از ارائه خدمت باشد.

مخبر بر لزوم مناسب سازی واحد‌های مسکونی و امکان استفاده معلولین از خدمات عمومی تاکید کرد و از همه دستگاه‌های خدمات دهنده خواست موضوع مناسب سازی در اماکن و محیط‌های عمومی و خدماتی را برای استفاده معلولین در اولویت کار خود قرار دهند.

وی به موضوع اشتغال افراد دارای معلولیت نیز اشاره و خاطر نشان کرد: لازم است سهمیه ۳ درصدی استخدام افراد دارای معلولیت با جدیت اجرا و پیگیری شود که البته در اجرای این قانون باید شرایط خاص افراد دارای معلولیت را در تعیین حدنصاب مدنظر قرار داد.   

مخبر ضرورت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در خصوص شرایط افراد دارای معلولیت را مورد تاکید قرار داد و از رسانه‌ها و بخصوص صدا و سیما خواست به منظور جذب کمک‌های مردمی، اطلاع رسانی مناسبی را برای جامعه و خیرین انجام دهند.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: خوشبختانه کشور از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه دانش بنیان و فناوری‌های نوین برخوردار است که با اتکاء به این ظرفیت می‌توان خدمات بهتری در زمینه تولید تجهیزات توانبخشی و کمک به مراکز فعال در این زمینه ارائه داد تا شاهد کاهش هزینه‌های خدمات توانبخشی در کشور باشیم.

وی با اشاره به گزارش رییس سازمان بهزیستی کشور در خصوص عملکرد دستگاه‌های اجرایی نسبت به اجرای مصوبات جلسه گذشته، تاکید کرد در اسرع وقت با دستگاه‌هایی که عملکرد مطلوبی نداشته اند مذاکره شده و تکالیف و وظایف محوله طبق برنامه زمانبندی از سوی این دستگاه‌ها پیگیری و نتیجه آن گزارش شود.

در این جلسه که وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور و رییس کمیسیون‌های اجتماعی و بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، رییس سازمان بهزیستی کشور گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسه گذشته و عملکرد دستگاه‌های مختلف در قبال این مصوبات ارائه کرد.

در این جلسه همچنین نمایندگان گروه‌های مختلف معلولان نیز به بیان برخی دغدغه‌ها و مسائل پیش روی افراد دارای معلولیت پرداختند که پس از بحث و تبادل نظر پیشنهاداتی جهت اجرا از سوی دستگاه‌های اجرایی بررسی و مورد تصمیم گیری قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->