آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدابیر امنیتی ترکیه برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران افغانستانی

  • کد خبر: ۱۱۲۵۲۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
تدابیر امنیتی ترکیه برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران افغانستانی
نیرو‌های امنیتی و مرزبانی ترکیه برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی و فعالیت قاچاقچیان و تروریست‌ها در استان وان واقع در مرز ایران تدابیر امنیتی را به بالاترین سطح رسانده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیرو‌های امنیتی با اقدامات احتیاطی مختلف در وان که طولانی‌ترین مرز با ایران را دارد، با فعالیت‌های گشت زنی خود خط مرزی را به طور مداوم کنترل می‌کنند.

آنان با استفاده از دوربین‌های حرارتی، حسگر‌های حساس به حرکت، دوربین‌های دید در شب و هواپیما‌های بدون سرنشین، منطقه را تحت نظر دارند.

در حالی که کماندوها، ژاندارمری، پلیس عملیات ویژه و گارد‌های امنیتی به صورت شبانه روزی در خط مرزی خدمت می‌کنند، تیم‌های فرماندهی گارد ساحلی نیز در دریاچه وان با قایق به گشت زنی می‌پردازند.

به گفته مقامات محلی؛ ترکیه تاکنون چهل کیلومتر از ساخت دیوار امنیتی ۲۹۵ کیلومتری خط مرزی استان وان به پایان رسیده و ۲۳۳ کیلومتر نیز خندق حفر شده است.

با اقدامات انجام شده در سال جاری از تردد ۴۷هزار و ۴۰۳ مهاجر غیرقانونی از مرز‌ها جلوگیری شده و نیرو‌های امنیتی ۶۸۰۵ تن از آنان را دستگیر کرده و به مرکز استرداد مهاجران تحویل داده‌اند.

منبع: رنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->