روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

خیال‌پردازی نویسنده صهیونیستی از زبان منابع آگاه ایرانی| نیویورک‌تایمز بازوی ترور رسانه‌ای صهیونیست‌ها شد؟

  • کد خبر: ۱۱۲۵۴۷
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
خیال‌پردازی نویسنده صهیونیستی از زبان منابع آگاه ایرانی| نیویورک‌تایمز بازوی ترور رسانه‌ای صهیونیست‌ها شد؟
روزنامه نیویورک‌تایمز که در گزارشی به قلم رونن برگمن خبرنگار صهیونیست و فرناز فصیحی روزنامه‌نگار فارسی زبان خود، با ارائه داستان جدیدی از ماجرای درگذشت ایوب انتظاری از افراد نخبه ایرانی اهل یزد، سعی کرد آن را یک اتفاق امنیتی و در قالب ترور نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته یکی از اعضای سپاه پاسداران به نام «علی کمانی» و یکی از کارکنان وزارت دفاع به نام «محمد عبدوس» به شهادت رسیدند.

سپاه استان اراک دو شب قبل در اطلاعیه‌ای به موضوع شهادت علی کمانی از رزمندگان یگان هوافضا اشاره کرد و گفت که این اتفاق بر اثر یک سانحه رانندگی رخ داده است.

وزارت دفاع نیز روز گذشته درخصوص شهادت محمد عبدوس بیانیه‌ای صادر و علت آن را سانحه در حین ماموریت عنوان کرد. وزارت دفاع اطلاعات بیشتری از این موضوع منتشر نکرد، ولی اعلام شد که این اتفاق در سمنان رخ داده است.

با این حال برخی رسانه‌های خارجی ازجمله تلویزیون ایران اینترنشنال وابسته به سعودی، در خبرسازی پیرامون این ماجرا و با ادعای گفتگو با «یک مقام آگاه ایرانی» مدعی شد که این دو نفر در زمینه «ساخت و توسعه تسلیحات برای حزب‌الله لبنان» کار می‌کردند.

این تلویزیون سعودی در داستان‌سرایی دیگری هر دو این شهدا را عضو سپاه پاسداران و «دو افسر مهندس در سپاه» معرفی و سعی کرده تا با ارتباط دادن این مسئله به ترور شهید صیاد خدایی  و اتفاقات دیگر یکی دوماه اخیر، شهادت این افراد را حادثه‌ای امنیتی و با دخالت خارجی (صهیونیست‌ها) نشان دهد.

این شکل داستان سرایی‌ها و انتشار داده‌های کذب و بدون سند، در سال‌های اخیر به یکی از روند‌های جاری در رسانه‌های مخالف جمهوی اسلامی ایران تبدیل شده است.

نمونه دیگر، روزنامه نیویورک‌تایمز است که در گزارشی به قلم رونن برگمن خبرنگار صهیونیست و فرناز فصیحی روزنامه‌نگار فارسی زبان خود، با ارائه داستان جدیدی از ماجرای درگذشت ایوب انتظاری از افراد نخبه ایرانی اهل یزد، سعی کرد آن را یک اتفاق امنیتی و در قالب ترور افراد موثر داخل کشور نشان دهد.

این روزنامه در خصوص فوت ایوب انتظاری نوشت این ماجرا یک ترور بیولوژیک (مسموم کردم شخص) بوده و برای باورپذیر کردن داستان خود، همچون تلویزیون اینترنشنال و مثل روند‌های سابق خود- دست به دامن یک «منبع آگاه ایرانی» شده است؛ و هیچ‌جا توضیح نمی‌دهد که چرا مخاطب باید باور کند منبع آگاهی اینچنین بی‌نام و نشان در میان است!

این در حالیست که علاوه بر آنکه قوه قضائیه و سایر منابع رسمی نیز این دعا (ترور ایوب انتظاری و شهادت وی) را که پیش از نیویوررک تایمز در فضای مجازی و توسط اکانت‌های بعضا ناشناس مطرح شده بود، رسما تکذیب کردند و هیچ شواهدی مبنی بر ترور نیز ارائه نشده است.

درواقع تقریبا در تمامی داستان‌سازی‌های این رسانه‌ها یک عنصر ثابت خیالی به نام منبع آگاه ایرانی وجود دارد. در گزارش تلویزیون سعودی اینترنشنال نیز ادعای مطرح شده درخصوص دو شهادت اخیر از قول یک منبع آگاه آورده شده است.

در ماه‌های اخیر برخی رسانه‌های غربی و بخصوص رسانه‌های فارسی زبان در یک عملیات روانی مشترک سعی دارند تا هرگونه اتفاق در داخل ایران را یک موضوع امنیتی نشان دهند و در این میان صهیونیست‌ها نقش پررنگ‌تری ایفا می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->